Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry "cs go" na steam

niniaax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli kupie psc za 50 zl a gra warta jest 10,99€ to patrzylem ze doladowanie jest za 5€ 10€ itd i czy bede musial kupic 50zl psc czy 75zl psc pls szybko bo jutro jade do miasta i chce wiedziec bo.chyba przy kupywaniu wchodzi sie do okna z psc Wpisuje kod 50zl-11€ i nie musze doplacac chyba :D wiem ze to zdanie sie nie trzyma kupy ale da sie zrozumiec

Opublikowano

Jak chcesz kupować na steam to polecam ci czekać na promocje bo jest za 2/5 €. Ale jeżeli nie chcesz czekać na promocje to musiałbyś kupić PSC za 100zł bo nie ma 75zł. Tylko 20/30/50/100/200.

Zostaje jeszcze jedna lepsza opcja kupna za PSC, kup na G2A klucz EU oczywiście jeżeli sprzedawca jest sprawdzony.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Ale nie to niedziala w sposub ze musisz z portwela steam tylko ze wyskakuje ci okno i masz do zaplaty 10,99e

POrtwel steam moge doladowac ja bedzie przecaena a tak bym musial kupic 2 psc. Za 50 i chyba 30 zeby miec w portwelu w steam 15e okolo bo nie ma ze kkupisz psc za 10,99e tylkonza.10e 5e 20e chyba tez jest

Opublikowano

Jak chcesz kupić na steam to musisz doładowac Portfel Steam.

Nie znasz sie to nie pisz plz bo muzg mi eksploduje.

Ale nie to niedziala w sposub ze musisz z portwela steam tylko ze wyskakuje ci okno i masz do zaplaty 10,99e

POrtwel steam moge doladowac ja bedzie przecaena a tak bym musial kupic 2 psc. Za 50 i chyba 30 zeby miec w portwelu w steam 15e okolo bo nie ma ze kkupisz psc za 10,99e tylkonza.10e 5e 20e chyba tez jest

Kup PSC 50 złoty właśnie sprawdziłem i da się kupić przy uzyciu PSC(przynajmniej jako gift).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...