Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem w CS Go

lapa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam wielki problem i prosił bym o pomoc! . Mianowicie nie słychać mnie w grze. We wszystkich innych programach np. skype wszystko ładnie pięknie działa lecz w Cs'ie  nie . Klawisz mam zbindowany gdy naciskam ,,K'' w lewym dolnym rogu pojawia się mój nick a obok nie zmieniające się 3 kreski . Gdy wchodzę w ustawienia audio i ustawienia następnie klikam test mikrofonu to normalnie siebie słyszę tak jakby mikrofon normalnie funkcjonował . Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź .

Opublikowano

Na pewno masz wybrane odpowiednie urządzenie w ustawieniach Steam oraz nie jest ono wyciszone?
Ustawienia Steam --> Zakładka Dźwięk.

Tak to wygląda u mnie: (jedynie u ciebie, zamiast CABLE Output powinien być wybrany twój mikrofon, który używasz na Skype i TS'ie)

n8HfI0N.png?1

Opublikowano

Wszystko mam ustawione tak samo jak zostało podane u pana i dalej nie działa . Dodatkowo dodam że kiedyś normalnie działał tak z dnia na dzień się zepsuło.

Opublikowano

Wszystko mam ustawione tak samo jak zostało podane u pana i dalej nie działa . Dodatkowo dodam że kiedyś normalnie działał tak z dnia na dzień się zepsuło.

Nie masz miec tak jak na screenie ustawione tylko pod swój mikrofon, po tym robisz test "test mikrofonu"

Opublikowano

Ten tekst mikrofonu jest trochę o kand blatu rozbić, gdy wybieram w urządzeniach coś innego dalej nagrywa mój mikrofon.

Well, problem nie zaczął występować może po którejś aktualizacji CS'a?

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia zakupiłem go przed sylwestrem i od tamtego czasu działał mi mikrofon no nw jakieś 5 dni a potem przestał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...