Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można pobrać Minecraft na Windows Phone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie.

Mam pytanie czy orientuje się ktoś skąd mogę pobrać Minecraft Pocket Edition na telefon z Windows Phone?

W sklepie jest, ale kosztuje 23zl, jest jakaś możliwość żeby ściągnąć za darmo i zainstalować i spędzić pare godzin na tej grze?

Opublikowano

Wpisz minecraft pocket edition windows phone full download i szukaj na chmikuj lub na innych stronach albo jak nie ma czegoś takiego to może jest coś podobnego tylko o innej nazwie :) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jest, lecz nie podam strony, bo jest to inne forum :O, lecz aby odpalić grę jest potrzebny devunlock od M$, pełny z rejestracją pozwala zaisntalwoać do 10 appek, a takie bez tylko do 3 appek na swoim telefonie, potrzebne do tego jest Visual Studio 2013 update 4, aplikacja do unlocku i instalacji plików .xap (nazywa się bodajże Windows Phone 8.1 development)

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

@LordDraco - Ewentualnie można telefon zmodyfikować, np. Rainbow Mod'em, wtedy masz aplikację XAP Deployer. Tą apką można instalować inne z rozszerzeniem .xap.

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo co mam zrobić, bo nie znam się na tym za bardzo :/

jest na jakimś forum ten mc ściągnę go na kompa i co dalej? ciężkie to do zrobienia? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...