Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia waszego nick'u.

DannyAK47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W tym temacie dzielimy się z innymi historią swojego nicku. No więc ja zacznę. Historia mojego nicku nie jest zbyt długa, ani satysfakcjonująca. Poprostu powiem skąd się wziął mój nick. :) Dawno, dawno temu... Za górami, za lasami... Myślałem nad swoim nickiem. Uwierzcie mi... Strasznie ciężko mi było go wymyśleć. Wszystkie fajne nicki, które wymyśliłem były zajęte. No i wpadłem na jakiś prosty pomysł. Jako, że mam na imię Daniel dałem nick Danny. Był on zajęty... (jak zwykle) Ale, że wcześniej grałem w CS 1.6, a moją ulubioną bronią w tej grze jest AK47 to dodałem tą nazwę do nazwy Danny. I tak powstał DannyAK47. :D Tum Dum Dum........ Pozdro! :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś w gimnazjum nikt z całej klasy nie umiał zastosować twierdzenia Pitagorasa w jakimś zadaniu, nikt oprócz mnie :) Więc zostałem Pitagorasem. Dlaczego 333 ? Bo to moja szczęśliwa liczba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...