Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla początkującego nie wiem, bo nie masz widzów a tym bardziej pieniędzy. Ja czasami nagrywam swoje gry żeby je potem oglądać i wyciągać wnioski ze swoich błędów. Fajna opcja ;)

Polecam do tego Action!

Opublikowano

Nagrywanie w LoL'a wchodzi w grę, jeśli ma Cię kto wybić lub jakiś pomysł na kanał!

Co do streamowania musisz zrobić tak by lajwy nie przynudzały!

Do streamowania: Open Broadcaster Softwere

Do nagrywania: FRAPS­

Opublikowano

Wydaję mi się, że tak. Lol jest cały czas chętnie oglądany.

Racja, ale trzeba mieć na to dobry pomysł. Zwykłych meczy nikt nie ogląda.

Opublikowano

Co do nagrywania: jeśli masz jakiś fajny koncept, opłaca się jak najbardziej to jest oglądane, i przyciąga szybko widzów.

Co do streamowania dużo zależy od szczęścia, raczej nie wymyślisz fajnego konceptu, ale zawszę możesz próbować.

Opublikowano

Moim zdaniem nagrywanie Lola jest już nie opłacalne, gdyż jest tego za dużo i ciężko się na nim wybić.

Jeśli grasz dobrze to bardziej opłaca się streamować, bo widzów szybko powinieneś zdobyć. (oczywiście jak twoje streamy będą ciekawe)

Opublikowano

Mam pytanko co do OBS'a. Po kilku minutach od włączenia stream'a OBS wywala błąd : "Texture -->Map failed 0x887 a0005 0x887 a0020 . Your video driver reported an internal error. Please chceck for possible hardware / driver. This error can also occur if you have enabled opencl in x264 custom settings." . Jak mogę to naprawić?

Opublikowano

Mam pytanko co do OBS'a. Po kilku minutach od włączenia stream'a OBS wywala błąd : "Texture -->Map failed 0x887 a0005 0x887 a0020 . Your video driver reported an internal error. Please chceck for possible hardware / driver. This error can also occur if you have enabled opencl in x264 custom settings." . Jak mogę to naprawić?

Jak naprawić? przetłumaczyć na angielski :O 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...