Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jaki serwer jest warty uwagi?

GMWarRock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze zadam pytanie o ktore duzo ludzi sie pyta ale ktory serwer najlepszy ? dawno nie gralem i chcialbym wiedziec chodzi mi o szybkosc lv, bronie a takze jaki jest najbardziej stabilny i o ludzi oczywiscie :)

Opublikowano

Warrock Montana <3 Dzisiaj 100 osob bylo prawie :D Fajny system sporo map i broni, polakow sporo i ciapatych nie brakuje ( jest kogo wyzywac ) ^^ Administracja tez dobrze dziala ostatnio event byl za ktory wygrana druzyna dostawala bronie itd pewnie wiecej ich bedzie :) Polecaj znajomym montane

Opublikowano

Teoretycznie rzecz biorąc, to jedynym serwerem zaakceptowanym i zamieszczonym w spisie, jest Montana. Wyboru tak więc, jak widzisz, zbyt wielkiego nie masz.

Krótkie odpowiedzi na twoje pozostałe pytania.:

Szybkość zdobywania punktów doświadczenia jest zwiększona o ok. 200%, czyli 2-krotnie.

Większość przedmiotów, które na serwerze globalnym można kupić jedynie za realne pieniądze, u nas posiądziesz za darmo. Sklep z przedmiotami został pozbawiony broni/przedmiotów całkowicie psujących rozgrywkę, tj. m.in. M14, Flash'e, bądź też AW50.

Maszyna, na której uruchomiony jest serwer gry, ma dobre parametry. Jednakowoż nasz usługodawca hostingowy ma czasami problemy techniczne, w związku z czym można odczuć je w czasie rozgrywki. Następną rzeczą przyczyniającą się do opóźnień pomiędzy graczami, jest nowa struktura połączeń - P2S - wykorzystywana obecnie także na serwerze globalnym.

Liczba graczy w ciągu dnia utrzymuje się na poziomie 70-110, jednakowoż powoli idzie w górę i mamy nadzieję na powrót do dawnej formy 250+. Jako taki mały dodatek, jak już o ludziach mowa. Na serwerze, jak i zarówno na forum, spotkasz dość liczną polską społeczność, w tym mnie jako administratora oraz dwóch moderatorów.

Jeżeli chciałbyś się jeszcze czegoś dowiedzieć, jestem do dyspozycji. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...