Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa gra komputerowa.

M2-Perfect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Szukam jakieś fajnej gierki na PC. Gustuje w grach typu Gothic, Risen, Wiedzmin.. czy ktoś z Was zna jakąś gre podobną do tych? Głównie chodzi o to żebym mógł sam wybierać dialogi które chcę powiedzieć.

Możecie również polecić mi jakąś inną gre z ciekawą fabułą :)

Pozdrawiam

Opublikowano

The Walking Dead ?

Nie lubie takich klimatów :(

gry typu GTA, Sleeping Dogs, Mafia, Max Payne, Postal, Far Cry, Wiedzmin, Gothic, Risen, Assasin Cred.....

w takich grach gustuje :)

Dobry klimat, swietna fabuła.

____

Warto przechodzić Gothic Arcania 4 ??? coś ciekawego tam jest czy nuda i monotonia??

Opublikowano

Nie lubie takich klimatów :(

gry typu GTA, Sleeping Dogs, Mafia, Max Payne, Postal, Far Cry, Wiedzmin, Gothic, Risen, Assasin Cred.....

w takich grach gustuje :)

Dobry klimat, swietna fabuła.

____

Warto przechodzić Gothic Arcania 4 ??? coś ciekawego tam jest czy nuda i monotonia??

Gothic 4 jest dobre mimo wszystko.

Opublikowano

Na 100% Skyrim Legendary Edition.

Ojciec Chrzestny II

Mafia 2

Neverwinter Nights 2

Fallout

Dragon Age

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Saints Row jeśli o klimaty GTA etc.

Btw. Podobno TESO ma przejść na model F2P ale ile w tym prawdy, to dziadek mróz wie.

Opublikowano

Fable zapomniane opowieści, stara gra ale za to jaka swietna, jezeli razi Cie grafika to niedawno wyszla gra z poprawkami grafiki, jednak troche kosztuje.

W empiku ja kiedys kupilem, naprawdę, epic rpg.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Stalker Shadow of Chernobyl/Call of Prypiat

Fallout NV

Mafia II(świetna fabuła)

graphic.png

Opublikowano

w Skyrim grałem i mam mieszane uczucia co do tej gry :)

Mafia 2 grałem, obie części są kosmiczne.

Saints Row grałem ale niezbyt podoba mi się fabuła, a sama gra też aż tak nie zachwyca.

GTA przeszedłem wszystkie części poza V bo mnie nie stać na konsole, a jak wyjdzie na PC to musiałbym w niego włożyć z 4 koła żeby ta gra poszła dlatego nie warto :)

Czekam na dalsze propozycje, mile widziany dubbing PL :)

Opublikowano

Fable zapomniane opowieści, stara gra ale za to jaka swietna, jezeli razi Cie grafika to niedawno wyszla gra z poprawkami grafiki, jednak troche kosztuje.

W empiku ja kiedys kupilem, naprawdę, epic rpg.

Warto wspomnieć, że w wrześniu na steamie wydali odświeżoną wersje PC której cena to 29 Euro. :P

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić bo gdy odpalam Gothic 4 Arcania to pojawia się okienko gry i po chwili "Program Arcania przestał działać"

Mój PC spełnia wymagania gry. Gra jest oryginalna ale ktoś na innym forum pisał że też miał orginala i taki sam problem to pobrał cracka i działało. Problem w tym że tych cracków jest w necie pełno i nie wiem który konkretnie pobrać

wersja gry 1.0

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić bo gdy odpalam Gothic 4 Arcania to pojawia się okienko gry i po chwili "Program Arcania przestał działać"

Mój PC spełnia wymagania gry. Gra jest oryginalna ale ktoś na innym forum pisał że też miał orginala i taki sam problem to pobrał cracka i działało. Problem w tym że tych cracków jest w necie pełno i nie wiem który konkretnie pobrać

wersja gry 1.0

Ogółem nie polecam Ci Gothica 4. Ma już inne klimaty i jest troche nudny. Graj w G2 NK/ G3

Ps. A masz ściągniete Patcha do czwórki?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...