Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z SSW i innymi

Stajluu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mama Cs 1.6 by Sznajker (tak NS) i kiedys na starym kompie grałem razem z ssw v4.7 lub 4.9 nie pamiętam dokładnie, było to na windows 7 ale bardzo słaby komputer, kupiłem nowym komputer też z Windows 7 i teraz nie działa mi zadne SSW, a takze na poczatku po instalacji gry gdy zmieniłem rozdzielczosc i tryb okienkowy CS sie zresetował i nie bło widać nic w Menu i musiałem zmienić grafike na d3d i teraz nawet nie widac Spreya jak robie na T, ani nie działa żadne WH, ktoś wie co zrobić z ta grafiką lub tymi cheatami?

Opublikowano

MUSI BYC GRAFIKA OPENGL. musisz wgrac ta biblioteke albo wgrac aktualizacje do karty graficznej ze strony producenta.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Pisze ze mam najnowsze sterowniki :/ a jak sciagne bibiloteke to jak scoagalem i byly chyba 3 pliki to ten opengl32 nie dalo sie go tam wgrac :/ czyli jak bedeial OpenGL to SSW tez zacznie dzialac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...