Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiona walka anime roku 2014.

Zoro-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że 2014 rok nam już przeminął mam do was takie proste pytanie - jaka była wasza ulubiona walka w anime z roku 2014?

Dla mnie osobiście Netero vs Muerem w Hunter x Hunter 2011 - epicka, z*******a, miała w sobie wszystko :D

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie wybrać jednej.

Akame ga Kill! -  praktycznie wszystkie

Fate/Stay Night Unlimited Blade Works - Saber vs ktokolwiek

Tokyo Ghoul - Kaneki vs Jason

Teraz oglądam Nanatsu no Tazai - które cały czas wychodzi. Polecam wszystkim którzy lubią napier*** ;)

Opublikowano

Nie sądzicie, że lepiej byłoby zrobić ten temat w ramach konkursu? Przedstawienie postaci etc. i wideo walki. Sporo użytkowników ogląda animu, więc wyniki mogłyby być w formie ankiety.

Opublikowano

Witch Craft Works Rabbit vs. Bear

A tak poważnie to nie wiem..Mahouka Koukou Tatsuya vs. Masaki? A może coś z Buddy Complex/Aldnoah Zero wzbogacone o OSTy? Może coś z Shingeki no Bahamut z udziałem Amiry?

Rok 2014 był strasznie słaby, a porównując walki między tasiemcami, które generalnie nie powstały w 2014, a były jedynie kotynuowane z nowymi produkcjami jest troszku nie na miejscu. Bo to takie porównanie jak postaci w grze z 100lvlem a 1lvlem, wiadomo pierwsze coś ugra i pokaże a drugie?

Opublikowano

Główni bohaterowie, kontra ten detektyw, też jedna z ważniejszych postaci (mam nadzieje, że wiecie o kogo chodzi) z zankyo no terror

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...