Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież skinów

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś sobie patrze historie wymian i znalazłem typa, który mnie okradł.

Mam jego nick, screen'a, ale nie mam dowodów, że ukradł te skiny keyloggerem. Jest sens pisania do supportu ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Legenda
Opublikowano

Keyloggerem? To już tylko Twój problem, że wchodzisz w głupie strony i się logujesz. A jak dostałeś steam stealera też nie ma szans na odzyskanie. Jedynie zbanują go.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Powiem Ci tak też raz w takiego screena kliknąłem i po chwili znikły skiny z eq. Napisałem do supportu że zostałem okradziony screen z wymianą jakie skiny poszły i nick tego kolesia co mi zabrał.
Myślałem że już nie dostane ich. Dzisiaj wchodzę na pocztę i wiadomość od Steam że zwracają mi skiny- zdziwiłem się ale zarazem ciesze się, napisali że przepraszają że tak długo to trwało - coś około tygodnia czekałem już zabardzo nie pamiętam.
Więc spróbuj napisać może zwrócą, nie wiem jak to będzie bo jak mówisz że sprawa sprzed 3 miesięcy. Ale możesz smiało napisać dodaj tego screena i czekaj za odpowiedzią. :)

Opublikowano

Dzięki, pisze właśnie teraz. Masz lajki.

Jak pomogą to dam ci 5.

Temat do zamknięcia

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...