Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzętowe możliwości (FPS)

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Pytanie skierowane do ludzi którzy mają jakieś doświadczenie na temat kompów . A więc gram teraz na laptopie w cs:go low config etc. Posiadam 70-80 fpsow , po jakimś czasie , 10 minut może więcej gry fpsy spadają o 20 a gra zaczyna się "wieszać" chociaż na upartego grać w miarę się da.Pomijając ten fakt, posiadam komputer stacjonarny (potem dam modele) który stoi , w miare ok. Ale bez monitora. Pytanie polega na tym, ile bym na tym sprzęcie wyciągał fpsów.

Gigabyte GeForce GTX570

AMD Phenom II Quad-Core 955 BOX Black Edition

pamięc 4gb

reszta chyba ma drugorzędne znaczenie także panowie ile mógłbym wyciągnąć na tym fps ?

2.Jaki polecacie monitor jeżeli już ? do max 700 zł

Opublikowano

Dosyć sporo. 200+

A co do monitora to zapraszam do działu Komputery - Kupno i modernizacja

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

szkoda bo komp się kurzy a co za tym idzie , spada na wartości. Gdybym wyciągnął  +150 fpsów to monitor raczej bym dokupił. Czekam jeszcze na wypowiedzi innych i zaglądnę do działu który poleciłeś. Like.

Opublikowano

szkoda bo komp się kurzy a co za tym idzie , spada na wartości. Gdybym wyciągnął  +150 fpsów to monitor raczej bym dokupił. Czekam jeszcze na wypowiedzi innych i zaglądnę do działu który poleciłeś. Like.

Posiadam tą karte i na 99,9% powiem ci że pójdzie 150 w porywach do 200.sam mam tą grafe,z i5 mam +250fps.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...