Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruszyły misje indywidualne!

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Ruszyły misje indywidualne, co to takiego?

"Każda kampania ma nowy układ i składa się z kilku misji, które dowolnie mogą być wykonywane przez graczy w wybranym momencie. Co więcej, wirtualni czołgiści nie są ograniczeni tylko do jednej kampanii jednocześnie, mogą wykonywać wiele misji na raz bez konieczności przechodzenia ich po kolei. Po wykonaniu określonego zestawu misji w kampanii, gracze zostaną nagrodzeni rozmaitymi bonusami w grze. Nagrody obejmują kredyty, wolne doświadczenie czy unikatowe, wysokopoziomowe czołgi np. StuG IV (tier V), koncepcyjny T28 (tier VII), Т-55 NVA DDR (tier IX), czy Object 260 (tier X), każdy z wytrenowaną w 100% załogą, umiejętnością Stalowe Siostry oraz możliwością rekrutacji załóg kobiecych.”

Tak prezentują się załogi :)

Chiny

PIjUkJ3.jpg

Francja

GwFYNdS.jpg

Niemcy

KUwZyV4.jpg

Japonia

AAbF71S.jpg

Wielka Brytania 

blK4Fm4.jpg

USA

NHL4VJU.jpg

Rosja

2UjOoam.jpg

Co możemy w tym wygrać? 

njW2rvQ.jpg

g2GgXIY.jpg

WXcLygf.jpg

Ja na pewno będę się starał zrobić stuga, jeżeli się uda T28 Concept ;) Wasze modyfikacje mogą gryźć się z tymi misjami, jeżeli wystąpi u Was coś takiego:

To usuńcie mody, wszystko powróci do normy ;)

Źródło: dom1n

Opublikowano

Olgaaaaaaaa :)

Jednak że boję się tego że na cw niedługo będą w drużynach same objecty 260 czyli 100% porażka :(

A no I wkońcu od IV t a nie od VI lub VIII

Opublikowano

Olgaaaaaaaa :)

Jednak że boję się tego że na cw niedługo będą w drużynach same objecty 260 czyli 100% porażka :(

A no I wkońcu od IV t a nie od VI lub VIII

Hehe :P W Rosji pagony są trochę niedorobione :/

Opublikowano

Marzy mi się ob.260, ale jak na razie ciężko idzie, bo misje są pobugowane...

A kto by go nie chciał :P Jak zrobie stuga, to to będzie dla mnie sukces :D

Opublikowano

Na pewno czas poświęcony przy " przygotowaniu " tych misji się im opłaci....lecz zapomnieli o jednym - wszyscy zamiast grać, to skupiają się na misjach....czasem jak widzę 76 % szansę na zwycięstwo to odrazu wiem że jest to przegrana bitwa...sorry ale takie jest moje odczucie

Opublikowano

Wszystko super, misje proste... gdyby nie ta arta :(

Tylko że nie musisz robić arty ;) Jeżeli zrobisz 4 rodzaje misji, a ostatnie ukończysz z pochwałą dostajesz dodatkowy ' papierem ' czyli razem 5 ;) No chyba że chcesz 5 czolgistek ...to zmienia postać rzeczy :D

Opublikowano

Dla mnie ostatnia misja HT (8k dmg zadanych/otrzymanych) jest nie do wykonania :(, w garażu max 8 tier :IS3, T32, WZ111

Arta do wykonania ale normalnym tierem to ciezko

Opublikowano

Tylko że nie musisz robić arty ;) Jeżeli zrobisz 4 rodzaje misji, a ostatnie ukończysz z pochwałą dostajesz dodatkowy ' papierem ' czyli razem 5 ;) No chyba że chcesz 5 czolgistek ...to zmienia postać rzeczy :D

Czy w przypadku wykonania 4 rodzajów misji mogę nie robić tylko misji na Arte, czy ewentualnie zrobić na arte, ht, td, mt a Czołgi lekkie sobie darować?

Edit. Już doczytałem i wiem co i jak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakimś dziwnym trafem udało mi sie (??zrobić??) 15 misje dla HT (8000 dmg zadanych/otrzymanych) dla HT  czołgiem T32, tylko że zadanych miałem 3000+ a otrzymanych 2000+ w sumie mi to dawało 7000+ DMG ale zaliczyło o.O

Opublikowano

Jezu człowieku czytaj polecenia ze zrozumieniem: liczy się tam dmg zadany, otrzymany i odbity- w sumie tych trzech ma być 8 000 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...