Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zwiecha i reset / usterka karty graf?

CanoNee

Pytanie

Opublikowano

Witam dzis zalozylem nowa karte graf mianowicie r7 260x od asusa. Poinstalowalem wszystkie stery itd. i tu zacyzna sie problem. Po jakims czasie ( roznie 5min-1h ) komputer/ ekran sie zwiesza i nie mozna nic zrobic, trzeba zresetowac komputer. Najlepsze jest to, ze bez sterownikow wszystko normalnie chodzi i sie nie scina ;xx Od plyty glownej mam zainstalowanego najnowszego biosa.Temperatury wszystkich podzespolow nie przekraczaja 45 stopni. Prosze o pomoc jak najszybciej. 

plyta glowna : msi h61m p21 (b3)
karta graf : asus r7 260x 
zasilacz : corsair vs series 450
procek i3 2100

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@CanoNee

Miałem ten sam problem i zaniosłem do serwisu i powiedzieli mi ze płyta głowna jest uszkodzona i do wymiany, takie same obiawy miałem, i ta sama plyte głowna mam i ten sama karte graficzna  oraz taki sam zasilacz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

karta graf : asus r7 260x 

miał

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

jeszcze mam w serwisie kompa ;) bedzie jutro albo w sobote, jak dostane to napisze ;)

@Edit 

@CanoNee

Dzis odebrałem kompa, działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...