Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać graczowi DiscoZbroje i dodać określony czas ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie :)

Jak gracz chce kupić u nas na ItemShopie Dosco Zbroje a kupił juz VIPA i jak przypisać Disco zbroje i Vipa jednemu graczowi na CZAS . 

Że jak DOSCO ZBROJA skonczy sie po 20dniach to znika a VIP jest na 25 dni na VIP jeszcze zostanie na te 5dni.

Jaka jest komenda zeby disco zbroi przypisac czas i zeby jeden gracz mial dwie rangi vip i disco zbroje ?

Opublikowano

Musisz mieć po pierwsze to plugin na disco zbroje. I jeżeli jest ona dodawana w uprawnieniach to dodać do gracza pexem dodac na 20 dni.

Jeżeli jest komendą to musi sklep wykonać dwie komendy. W okresie którym kupuje gracz disco zbroje oraz gdy takowa się kończy. 

Opublikowano

Zrób jedna disco zbroje przy zakupie rangi vip aby dostal ja z automatu. Niech ma juz ją na zawsze a ty masz spokój poza tym 90% vipow nawet nie gra tego miesiąca a przy ogranieczeniu do jednej zbroi one tak szybko nie rozejda sie na serwerze ze kazdy bedzie ja mial.Poza tym cena dla innych bedzie zaporowa

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...