Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konfiguracja bungeetablistplus_bukkit bridge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć właśnie zadziałał mi plugin bungeetablistplus_bukkit bridge i teraz mam problem :( gdzie mam wkleić ten plik?: 

# # This the default TabList# It is shown to all users which haven't got another TabList# # Create a copy of this File, name it like you wish# and change the showTo and some other options# to create another TabList only shown to some users.# By doing this you can for example create# a special TabList for VIPs / Admins or# create a tabList only shown o one server# You can find more information on the wiki https://github.com/CodeCrafter47/BungeeTabListPlus/wiki# showTo: allheader: '&bWelcome &6{player}'footer: '&4play.minecraft.example.com'shownFooterHeader: truegroupPlayers: SERVERshowEmptyGroups: falsegroupLines:- '[ALIGN LEFT]&9&l>&9 {server}({server_player_count}):'- '{fillplayers}'playerLines:- '{tabName}'morePlayersLines:- '... and {other_count} others'tabList:- '&2>>>>>>>>>>>>'- '&aWelcome'- '&a{player}'- '&2<<<<<<<<<<<<'- ' '- '[ALIGN LEFT]{fillplayers}'- '[ALIGN BOTTOM]&2============'- '&2============'- '&2============'- '&2============'- '&2Time: &a{time}'- '&2Players: &a{players}'- '&2Balance: &a{balance}'- '.....'defaultSkin: 'MHF_ArrowRight'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...