Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia! Czyli to co tygryski lubią najbardziej.

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

Jeżeli już tutaj ktoś wszedł, to proszę jeżeli nie masz żadnego kontaktu ze sportem, to nie wypowiadaj się ;).

Jeżeli ktoś z Was, przeglądających jednak interesuje się sportem, siłownią, czy tego typu rzeczami, to napiszcie Mi, jak łączycie siłownie i Metina ?

Opublikowano

Siemanko ;)

Jeżeli już tutaj ktoś wszedł, to proszę jeżeli nie masz żadnego kontaktu ze sportem, to nie wypowiadaj się ;).

Pozdrawiam, i proszę aby tacy ludzie się na prawdę nie wypowiadali.

Opublikowano

No rano idę wybić respy bosów i metków(wstaje kolo 4.00) później tradycyjnie dobre śnaidanko i lecimy na trening. Jak juz jestem zapodaje sok z gumijagód i pare innych żeby była pompa(przypadek?) i ide ćwiczyć. Na siłownie oczywiście nigdy nie zapominam zabrać ze sobą laptopa bo jak to kur**a by wyglądało... Wygląda to tak: 1 Seria i przerwa na wybicie bossa na ch1, druga seria i przerwa na wybicie bossa na  ch2. Cholernie trudno jednak jest przy dropsetach wtedy prosze kogoś żeby za mnie wybił bosa. Po treningu(kolo godz 11, tak długi trening bo pompa) co drugi dzień idę do bankomatu, tam siadam sobie przy stoliku az bedzie moja kolej. w miedzy czasie idę do rybaka po porcje rybek, zawsze ma dla mnie 2x Martwy łosoś. Gdy juz jest moja kolej wpłacam kieszonkowe od mamy na konto i robię przelew na SM. potem w IS kupuje porcje białka i BCAA. Wracam do domu ucze się,ide po questa na ciasto ryżowe bije respy ide spać.

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

No rano idę wybić respy bosów i metków(wstaje kolo 4.00) później tradycyjnie dobre śnaidanko i lecimy na trening. Jak juz jestem zapodaje sok z gumijagód i pare innych żeby była pompa(przypadek?) i ide ćwiczyć. Na siłownie oczywiście nigdy nie zapominam zabrać ze sobą laptopa bo jak to kur**a by wyglądało... Wygląda to tak: 1 Seria i przerwa na wybicie bossa na ch1, druga seria i przerwa na wybicie bossa na  ch2. Cholernie trudno jednak jest przy dropsetach wtedy prosze kogoś żeby za nmie wybił bosa. Po treningu(kolo godz 11, tak długi trning bo pompa) co drugi dzień ide do bankomatu, tam siadam sobie przy stoliku

Kolejny za przeproszeniem idiota, który robi sobie z tego tematu jaja, a pewnie wygląda jak spasiony dzieciak przed kompem..

Opublikowano

Kolejny za przeproszeniem idiota, który robi sobie z tego tematu jaja, a pewnie wygląda jak spasiony dzieciak przed kompem..

co ty pier****sz, właśnie jem wątróbke wilka , dobrze na tym masa idzie...

13301204_12_30.png

lubie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...