Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Poppy - co sądzicie?

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie jest to ani pytanie o kupienie postaci po prostu chciałbym się dowiedzieć co o niej sądzicie? Chciałbym nią trochę pograć, ponieważ ciekawi mnie kombinacja oraz sama postać tylko tu pojawia się pytanie.. Gdzie teraz można coś nią pograć? Top / Jungle? Co jest bardziej opłacalne? Pozdrawiam.

Opublikowano

­Postać przez Ciebie wymienioną ostatni raz widziałem może z 3-4 miesiące temu... jest ona bardzo mała lub mało grana (nie wiem, gdyż gram tylko na jednym regionie) i obecnie niezbyt wpasowuje się w metę. Jej zestaw skilli nie jest najgorszy, lecz nie jest także "genialny" lub epicki. Ma co prawda dobrą pasywkę i nawet niezłą 'R'kę, ale to nie wystarczy. Można nią grać pod ad/ap/hybrydę/tanka i możliwości jest na prawdę dużo. Linie,

na jakie możemy iść tym bohaterem są następujące: top lane / jungle / support (lecz ostatnie to tylko ewentualne - bardzo ewentualne). Jedyne co można z nią zrobić, to tylko czekać na rework skilli / VU. Kombinacji świetnej też nie ma a ulti jest co najmniej bez sensu... gdy użyjemy na kogoś nasze ulti to zadajemy temu celowi więcej obrażeń i tylko od niego możemy dostawać obrażenia... w team fightcie użyjesz umiejętności specjalnej na np. Sonę i będziesz ją focusował, ponieważ zadaje ona mało obrażeń i do niej masz więcej dmg? Bez sensu...

Postać nie pasuje do mety, praktycznie nikt nią nie gra, chociaż jak widziałem pare osób to po prostu miazga.. jak już chcesz nią pograć przed reworkiem skilli, to polecam topa i jungle, ponieważ na tym suppie nie spisuje się świetnie, ale nie jest też bardzo zła. :)

Opublikowano

Nigdy nią nie grałem, ale widziałem jak niektórzy nią grają. Jeżeli ją ogarniesz to jest kosa. Wchodzisz w teamfight dajesz ulti na supporta i niszczysz. :P

Gra się nią głównie na topie, ale można i w jungli.

Opublikowano

No właśnie też widziałem osoby, które nią dobrze grają i korzystając z okazji, że dostałem do niej skina staram się nią grać lecz niestety ciężko mi to wychodzi, ale dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

­Postać przez Ciebie wymienioną ostatni raz widziałem może z 3-4 miesiące temu... jest ona bardzo mała lub mało grana (nie wiem, gdyż gram tylko na jednym regionie) i obecnie niezbyt wpasowuje się w metę. Jej zestaw skilli nie jest najgorszy, lecz nie jest także "genialny" lub epicki. Ma co prawda dobrą pasywkę i nawet niezłą 'R'kę, ale to nie wystarczy. Można nią grać pod ad/ap/hybrydę/tanka i możliwości jest na prawdę dużo. Linie,

na jakie możemy iść tym bohaterem są następujące: top lane / jungle / support (lecz ostatnie to tylko ewentualne - bardzo ewentualne). Jedyne co można z nią zrobić, to tylko czekać na rework skilli / VU. Kombinacji świetnej też nie ma a ulti jest co najmniej bez sensu... gdy użyjemy na kogoś nasze ulti to zadajemy temu celowi więcej obrażeń i tylko od niego możemy dostawać obrażenia... w team fightcie użyjesz umiejętności specjalnej na np. Sonę i będziesz ją focusował, ponieważ zadaje ona mało obrażeń i do niej masz więcej dmg? Bez sensu...

Postać nie pasuje do mety, praktycznie nikt nią nie gra, chociaż jak widziałem pare osób to po prostu miazga.. jak już chcesz nią pograć przed reworkiem skilli, to polecam topa i jungle, ponieważ na tym suppie nie spisuje się świetnie, ale nie jest też bardzo zła. :)

Widać nie wiesz o co chodzi w jej ulti.Ulti w Tf używasz na suuporta po to żeby  zabić przeciwnego adc i reszte teamu a suuport prawie zawsze najmniejszy DMG robi. Np jest Tf gdzie jinx ma 15/4 to używasz R na suuport a tak naprawde idziesz zabić jinx i resze drużyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...