Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poszukujesz pluginu ? Napisz tutaj!

Idekatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, w tym temacie możesz odnaleźć swój wymarzony plugin do twojego serwera.

Wystarczy ,że napiszesz post w takim stylu jak poniżej, i odczekasz aż dostaniesz odpowiedź od mnie, albo innego użytkownika forum.

## Poszukuję Plugin ##

Co robi:

Na kiedy ci potrzebny:

# Tutaj wiadomość dla odpowiadającego ( pamiętaj aby zacytować wiadomość osoby która szuka! ) #

## Mam ten plugin ##

Nazwa:

Link:

Skan:

Opublikowano

Taki temat raczej nie ma sensu, będzie tylko nie potrzebny spam i nabijanie postów. Lepiej poszukać sobie w google lub zapytać w osobnym temacie. Jak dla mnie temat bez sensu i lepiej go zamknąć. @iVenoom mógłbyś

Opublikowano

Taki temat raczej nie ma sensu, będzie tylko nie potrzebny spam i nabijanie postów. Lepiej poszukać sobie w google lub zapytać w osobnym temacie. Jak dla mnie temat bez sensu i lepiej go zamknąć. @iVenoom mógłbyś

Rozumiem ,że dla niektórych temat bez sensu jest, ale będzie bardziej przydatny bo nie będzie spamu tematami typu: "szukam plugin".

Jak dla mnie temat będzie przydatny dla młodych jak i starszych adminów.

Opublikowano

Nie będziemy tworzyć dodatkowych tematów zbiorczych. Jeżeli ktoś będzie szukał pluginu to albo napisze w odpowiednim do tego subforum, albo znajdzie sobie w internecie.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...