Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Statusy

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak pewnie tez zauwazyliscie ostatnio ciagle robia nowe konta i pisza jak nie reklamy w statusach to jakies pierdoly.

Nie lepiej by bylo aby mozna je bylo pisac od danej ilosci postow?

Opublikowano

Ktoś mądry wpadł już na pomysł, aby pisanie w działach z publikacjami serwerów metin2 i minecraft było możliwe dopiero po osiągnięciu 50 postów i w sumie zastanawiało mnie dlaczego coś takiego nie zostało jeszcze wprowadzone w przypadku statusów. Uważam, że jest to na prawdę dobry pomysł i prócz tego, że zmniejszyłoby to prawdopodobieństwo ujrzenia reklamy po prawej stronie to i zlikwidowałoby bezsensowne statusy tworzone przez zbanowanych z ich multi acc, nim taki delikwent wbiłby tę magiczną ilość postów by napisać status zostałby zbanowany.

Tak.

Opublikowano

Na nie, czasami jakiś user potrzebuje pomocy i napisze w statusie. Po co mamy im to zabierać albo zmuszać ich do głupiego nabijania postów byle gdzie

Opublikowano

Ludzie i tak nabijają posty wszędzie gdzie się da (najczęściej pod poradnikami), aby dodać publikację jakiegoś serwera.

Gdyby statusy również zostały w ten sposób ograniczone, to osiągnęlibyśmy skutek odwrotny do zamierzonego, czyli liczba spamerów tylko by się zwiększyła.

Jestem na nie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

nie i tak użytkownik nie ma postów więc dużej reklamy nie zrobi

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy powiedzieli :

Wprowadzenie takiego rozwiązania ma zalety oraz wady, jestem neutralny.

Zalety są na pewno spore, człowiek nie musiałby czytać tych idiotyzmów, które piszą "boty" ;) 

Wadą może być tak jak powiedział Eryk, gdy ktoś nowy potrzebuję jakiejś informacji/pomocy.

Jestem neutralny z większą przychylnością na TAK .

Więcej widzi się w statusach spamu, niż ważnych wiadomości.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Było kiedyś coś takiego. Tylko nie wiem czy było to na posty czy na aktywacje konta. :v Imo nie potrzebne, taka reklama jest raz na 2-3 dni :v

Opublikowano

Było kiedyś coś takiego. Tylko nie wiem czy było to na posty czy na aktywacje konta. :v Imo nie potrzebne, taka reklama jest raz na 2-3 dni :v

Reklamy tak malo kiedy, ale czesto sa multi konta i wlasnie z nich pisza jakies pierdoly w statusach

Opublikowano

Ludzie i tak nabijają posty wszędzie gdzie się da (najczęściej pod poradnikami), aby dodać publikację jakiegoś serwera.

Gdyby statusy również zostały w ten sposób ograniczone, to osiągnęlibyśmy skutek odwrotny do zamierzonego, czyli liczba spamerów tylko by się zwiększyła.

Jestem na nie.

Dokładnie. NIE.

Opublikowano

Lepiej żeby była w statusie, gdzie jest widoczna i zaraz usuwana. Czasami nowi użytkownicy piszą status, aby nie tworzyć nowego tematu, więc pomysł jest zły.

Nie.

Opublikowano

Wprowadzenie takiego rozwiązania ma zalety oraz wady, jestem neutralny.

­

Opublikowano

Jestem na nie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...