Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam

DODOR2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam zamiar kupić CS:GO przez psc ale nie wiem czy się uda ponieważ 2 dni temu resetowałem hasło i steam  mam od niedawna mniej niż 30 dni czy jeśli kliknę dodaj do koszyka i wybiorę metodę płatności psc i podam ten kod to dostane grę do biblioteki ?

I czy jeśli kupie psc za 50 zł to da rade kupić cs:go 

Opublikowano

Będziesz musiał dodać grę do biblioteki jak kod bedziesz posiadał to spoko teraz czy za te 30 dni odasz so biblioteki bez problemu

Opublikowano

Mam zamiar kupić przez psc na steam za te 10.99 (chyba) ale interesuje mnie czy zaraz po zakończeniu transakcji dostane grę do biblioteki i będę mógł ją pobrać??

Opublikowano

Tak oczywiście, bez problemu możesz doładować portfel steam. Blokada 30 dni po zakupie obowiązuje tylko na rynku z przedmiotami do Gier nie samymi grami.

Ps. Imgo taniej kupisz klucz do CS'a na Allegro lub inne stronie, wiele oferuje płatność PSC. 

Edit:// Grę będziesz mógł od razu po zapłaceniu dodać do swojej biblioteki, wysłać znajomemu etc. Wszystko w zależności którą opcje wybierzesz. Wszystko trwa naprawdę bardzo szybko i nie trzeba czekać. (tak, po dodaniu do biblioteki od razu będziesz mógł ją pobrać)

Opublikowano

Inaczej ta blokada 30 dni dotyczy rynku z itami np: broniami do cs itp a gre kupie bez problemu i będzie działać i nie przeszkodzi mi to że resetowałem hasło 

Aha

Jeszcze 1 pytanie i dam wam spokój xD

Czy jeśli nie doładuje kąta tylko od razu wejdę na steam i wyszukam grę i kliknę Dodaj do koszyka  dla siebie chce grę  metoda płatności psc podam ten kod z tego paragonu psc to wszystko potoczy się tak samo ? i bez problemu 

Opublikowano

Możesz zapłacić, dodać grę do biblioteki, pobrać i od razu grać. Blokada 30 dni blokuje tytko rynek z skinami, skrzynkami itd. Przez 30 dni nie będziesz mógł kupować ani sprzedawać itemków. Grać możesz bez problemu.

Jeśli zresetowałeś hasło to będziesz też miał blokadę 7 lub 14 dni na wymianę przedmiotami, ale grać możesz bez przeszkód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...