Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 nie łączy się z siecią zabezpieczoną

Dzemik55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość nietypowy problem. Otóż gdy na moim Xboxie 360 chcę się połączyć z siecią Wi-Fi na przeszkodzie stoi hasło. Wpisuje je poprawnie, ale konsola nie potrafi połączyć się już z routerem. Kiedy natomiast usuwam hasło i próbuję to wtedy łączy się bez problemów. Kiedyś działało to normalnie. Jest to jedyne urządzenie w domu, który nie może się połączyć z zabezpieczonym Wi-fi. Na PS3, laptopie, smartfonie takich problemów nie ma. Ktoś wie o co może chodzić?

Opublikowano

Routery maja ograniczenia podpiętych urządzeń . Wejdź na stronę routera i wyłącz opcje która ogranicza podłączenie większej ilości urządzeń . Miałem taka opcje w routerze tp-linka . Próbowałeś kabel podłączyć ? Bo może problem leży po stronie xboxa . Albo w xboxie wifi nawaliło . Tez jest taka opcja . Utwórz na telefonie hotspot i podłącz w ten sposób xboxa jak nie zadziała to problem leży po stronie routera .

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...