Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mapa 1 x 1 dungeon ognisty

msti730

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie,(w szczególności ten most mi się bardzo podoba),tylko te grzyby i ten efekt na niebie,ale łap like

Opublikowano

F**k, po co wrzucasz swoje pierwsze pracę?!

Ps. Od kiedy grzyby i statek rosną/pływają na lawie? o.O

bo to są magiczne grzyby i statki jak wszystko w metine czaisz?

mapa  spoko ale wyobraznia cie troche poniosła bo co tam k***a robi grzyb?xD

Opublikowano

moja druga praca, ludzie piszą 0 wyobraźni moja 3 praca za dużo xDD spoko teraz wiem jakie juz błędy popełniam, szczególnie z tymi obiektami, chciałem dodać efekt ognia na statek żeby ładniej było xD

Opublikowano

co do mapy to radzę zablokować pelerynki, jeżeli postawicie bossa na tej górce ;V

Opublikowano

moja druga praca, ludzie piszą 0 wyobraźni moja 3 praca za dużo xDD spoko teraz wiem jakie juz błędy popełniam, szczególnie z tymi obiektami, chciałem dodać efekt ognia na statek żeby ładniej było xD

Nigdy nie dogodzisz wszystkim ;)

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Wtedy przydałby się bardziej efekt rozwalonego statku bo tak czy inaczej wyglądałoby to sztucznie  

PS: Mapka taka sobie popracuj nad wykonaniem mimo iż nie jestem ekspertem w tej dziedzinie to polecam pooglądać różne mapki i lekko brać z nich przykład xD

Opublikowano

oczywiście można statek usunąć w world editorze lub object editor w grze, tam gdzie jest grzyb oraz statek nie da sie chodzic wiec gm może sie teleportowac i usunąc, a cien będzie nie widoczny :)

Opublikowano

Gdyby nie ten statek i grzyby mapka była by całkiem całkiem :P, lajka ci dam ;p zasłużyłeś xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Specjalista
Opublikowano

Mała ta mapa jak na dungeon,za dużo dajesz niepotrzebnych elementów na mapę,przez co sam ja psujesz.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

dziękuje, wszystkim za rady, przy okazji dodałem mape bez tych obiektów :)

Opublikowano

Latające statki? Ogniste grzyby rosnące na lawie?

- No musiałeś, ładnie się zjarać jak robiłęś tą mapę nic nie pasuje do siebie.

Mapa mi się nie podoba jednakże + na zachętę aby dalsze prace były coraz to lepsze :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

; O ;( nie mów tak, to że ty znasz się dobrze na mapach, i miałeś dobre początki, to nie znaczy, że ja muszę być taki jak ty...

Opublikowano

; O ;( nie mów tak, to że ty znasz się dobrze na mapach, i miałeś dobre początki, to nie znaczy, że ja muszę być taki jak ty...

W takim razie po co udostępniasz swoją 2 lub 3 pracę, która zresztą wygląda bardzo amatorsko? Sądzisz, że każdy będzie bił Ci brawo? Musisz nastawić się także na krytykę. Proponuję Ci troszkę głębiej zapoznać się z tym tematem, sprawdź jak wyglądają "dobre" mapy, podpatruj ich wykonanie. Popracuj trochę wyobraźnią, gdyż obiekty są znaczącym elementem mapy, wobec tego nie stawiaj ich w idiotyczny sposób np. statek na lawie... Przede wszystkim nie wrzucaj każdej swojej pierwszej mapy, tylko poćwicz, nabierz doświadczenia, a później zabieraj się za udostępnianie i zbieranie pochwał. :D

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...