Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mozna zarobic na serwerze?

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mozna zarobic na serwerze? Np. poprzez kupno vipow itp. Jezeli tak to wytlumaczcie mi to jak zrobic. Nie dawajcie mi poradnika treekta.

--

Opublikowano

Jeżeli wykorzystasz do tego różne strony z zarobkiem, na których generujesz sobie kody itd. przez które ludzie będą kupować różne konta premium na serwerze np. platnosci-online.pl, nie zapomnij też aby napisać pod to swój skrypt, z tego co pamiętam ta strona takowy oferuje.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Musisz zdobyć Sms premium np. z profitsms (Na ich stronie masz opisane jak zdobyć) następnie gdy ktoś chcę kupić Vipa podajesz mu numer i teresć SMS'a który ma wysłać, następnie musi podać ci kod zwrotny który ty przepisujesz na stronie usługodawcy jeżeli kod zasili ci konto , dajesz graczowi range.

Możesz również sprzedawać rangi automatycznie poprzez ItemShop.

Jeżeli masz problem ze zdobyciem SMS'a możesz założyć konto na fiberhost i za doładowanie portfela dawać rangi, ponieważ z hostingu FH można wypłacać pieniądze ;)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Tak jest płatne 47zł. Ale można zarabiać, jeżeli nie szukasz czegoś co na prawdę super wygląda to pobierz jakieś darmowe z internetu.

Opublikowano

Pomyśl dlaczego 3/4 ludzi zakłada serwery prywatne ? Jakiejkolwiek gry. Na każdej grze da się zarobić jeśli tylko wiesz jak i masz na to pomysł oraz sposób do zachęcenia ludzi do kupna naprzykład vipa.

...................\/...................

Opublikowano

Oczywiście zgodnie z EULA Mojang zabronił sprzedawania "ulepszaczy" do gry, pozwolił jedynie na rzeczy kosmetyczne. Jeśli chcesz zarobić na serwerze to będzie ci potrzebne konto w banku oraz skrypt na stronę wraz z zintegrowanym serwerem pod niego.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEasYPeAsY. Mojang zupełnie tego nie kontroluje. Największe serwery świata Minecraft jak i w Polsce, ale również za granicą nie przestrzegają tych postanowień.

Zawsze można wprowadzić opłatę za rejestrację na serwerze (jednorazowy SMS), ewentualnie dług, który potem można spłacić załóżmy do tygodnia. Oczywiście po przez wytężoną pracę nad serwerem. 

4462514400953061278225.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...