Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Czy mam pobierać narzędzie source sdk jak mam garry' s moda na steam czy nie, bo gdy wchodzę do gry do mam taką minę z x zamiast oczów i coś się tam ładuje. Więc nie wiem czy gra może mieć jakieś braki i jak pobierać to sdk to, które 2006, 2007 czy inne. I cz mogę instalować w razie co te narzędzia na C jeśli gmod jest na D.

2 Jak instalować addony i z jakiej strony je pobierać?

3 Jeśli odinstalowałem inną grę z source np half life 2 ep 2 to będę miał przedmioty z tej gry w gmod czy nie. Chodzi o to czy inna gra z source ma być zainstalowana?

4 Mam też l4d2 zainstalowane to dlaczego nie mam przedmiotów z tej gry w gmod chyba, że nie są podpisane oficjalnie left 4 dead 2 .

5 Czy cs go i portal też są obsługiwane przez gmoda? Gdyż itemów z tych gier w grarrys modzie nie widzę.

Proszę o odpowiedź!!!

Opublikowano

1.Prawdopodobnie można, minka ta także mi się pokazuje ale po załadowaniu wszystko normalnie działa.

2.Tutaj znalazłem poradnik na youtube może ci się przyda :

https://www.youtube.com/watch?v=ZV-XzB9jgJ0

3.Ogólnie to w Garry's Modzie masz bronie i przedmioty normalnie z Half Life.

5.Wydaje mi się że jedynie z portalu można ale mogę się mylić. 

Opublikowano

1.Prawdopodobnie można, minka ta także mi się pokazuje ale po załadowaniu wszystko normalnie działa.

2.Tutaj znalazłem poradnik na youtube może ci się przyda :

https://www.youtube.com/watch?v=ZV-XzB9jgJ0

3.Ogólnie to w Garry's Modzie masz bronie i przedmioty normalnie z Half Life.

5.Wydaje mi się że jedynie z portalu można ale mogę się mylić. 

A dlaczego nie mam itemów z l4d2( z portala też nie widzę) i będę miał jakąś zmianę po zainstalowaniu source sdk?

Jeśli chodzi zaś o half life 2 to nie mam auta z ep2 chyba, że jest do tego jakiś osobny addon.

I czy jeśli będe miał grę na dysku D to coś mi się stanie ,bo gdzieś czytałem, że najlepiej na C tam gdzie steam.

Opublikowano

A posiadasz addon L4D2 ? po zainstalowaniu source sdk prawdopodobnie nie będziesz miał żadnej zmiany lecz mogę się mylić, nic ci się nie stanie jeżeli będziesz miał na dysku D ponieważ ja mam zainstalowanego Gmod na dysku D a steam na dysku C.

Opublikowano

A posiadasz addon L4D2 ? po zainstalowaniu source sdk prawdopodobnie nie będziesz miał żadnej zmiany lecz mogę się mylić, nic ci się nie stanie jeżeli będziesz miał na dysku D ponieważ ja mam zainstalowanego Gmod na dysku D a steam na dysku C.

Dzięki za odpowiedź

Temat jest do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...