Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Moderatorem] Tysia

Tyśka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Moderatorem serwera TeamSpeak

Witam :)

Zapewne parę osób może mnie kojarzyć (bądź nie) z moderowania kilku teamspeak'ów / forów.

Jako, że studiuję i mam trochę wolnego czasu pomyślałam, że może komuś bym mogła pomóc :)

Coś o sobie

Mam na imię Martyna, 20 lat, mieszkam w Bełchatowie.

Nie stwarzam kłótni, nie spędzam czasu na wymyślaniu wyzwisk bądź nie jaram się "hejtowaniem" 

Znajomości jakie nawiązuję nie są jedynie "na potrzeby bycia w Administracji", wielu znajomych już znam od 6-7 lat i utrzymuję z nimi kontakt :)

Jestem raczej spokojną dziewczyną, która mogłaby cały dzień odpowiadać na te same pytania jeśli ma to komuś pomóc :)

Zazwyczaj na serwerze (forum, ts) na którym pełniłam jakąkolwiek wyższa funkcję niż zwykły gracz starałam się : 

• - Poprawić estetykę,
  • -Pokazać, że relacja między Administracją a Graczem może być jak najbardziej sympatyczna i na tym samym poziomie.
  • - Spędzać dużo czasu na publicznych kanałach niż na "Strefie Administracji"
  • - Odpowiadać na wszelkie pytania, propozycje zmian.
  • - Reagować i upominać niż banować bez ostrzeżeń (chyba, że reklama)
  •  

w skrócie?

Na większości TeamSpeak'ów bądź na forach pełniłam funkcję łącznika pomiędzy Administracją a Graczami.

Moje wady:

• Zdarza mi się wyjeżdżać czasem na weekendy stąd czasami moja aktywność jest mniejsza
  •  Jak to na studiach, jestem gdy nie mam jakiegoś kolokwium :)
  • (Chociaż często bywa tak, że mimo wszystko siedzę wyciszona i wystarczy wysłać do mnie poke'a i odpisuję)
  • Jestem maniaczką seriali i gdy jakiś mnie zainteresuję można mnie "stracić"  na kilka odcinków ;)
  •  Jestem uparta (czasem na potrzeby zmian jest to zaletą ^^)

Czego oczekuję?

Rozwiniętego teamspeak'a na tyle by osoba na funkcji Moderatora rzeczywiście cokolwiek robiła.

Przede wszystkim normalności... :)

Sympatyczny team, sympatyczne miejsce/serwer.

Reszta wychodzi "w praniu"

No i może trochę ludzi 18+ :)

Kontakt:

pw na forum

skype - scoobana

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Cześć, napisałaś bardzo dużo o sobie co mnie zainteresowało :). Jeżeli mogłabyś napisać mi w prywatnej wiadomości na jakich serwerach pełniłaś funkcje administracyjne oraz czy gdzieś jeszcze je pełnisz (jeżeli tak to gdzie, jeżeli zostałaś zdegradowana (wyrzucona) za jakieś przewinienie też bym prosił o powód) oraz czy byłabyś zainteresowana serwerem, który nie ma "dużej" ilości użytkowników, lecz spodziewamy się poprawy ponieważ nawiązaliśmy pełną współpracę z serwerem metin2 startującym już w lutym :)

@Itan nie wiem czy koleżanka Ci odpisze ponieważ w dniu, w którym napisałem temat napisałem również do niej na pw nie odpowiadała, nie wiem czy straciła zainteresowanie czy znalazła też posadę, a może moje wymagania są za duże nie wiem, myślę, że są w miarę okej.

50/50 no niby tak lecz zależy mi na osobach szczerych, chętnych do pomocy, zainteresowanych swoimi zajęciami, wykonujących co do nich należy. :)

Opublikowano

Cześć, napisałaś bardzo dużo o sobie co mnie zainteresowało :)

50/50 jak to mówią  ^_^

@topic

Co do tematu nie widzę tutaj szczególnego opisu twoich umiejętności związanych z przywilejami które nadaje ranga Moderatora, Administratora etc. Chodzi mi o wykorzystanie praw w praktyce. Piszesz że chcesz "poprawić estetykę" ale nie wiem dokładnie czego :huh: Oczywiście duży + za szczerość i opisanie swoich wad. Podczepiam się do prośby @Up.

Opublikowano

Wszystko ładnie opisane, można wszystkiego się dowiedzieć :) mało dziewczyn się zgłasza na adminów do teamu TS3, jak będziesz zainteresowana to odezwij się na PW ;) Pozdrawiam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Słaby profesjonalizm, posty zawierające prowokację (w dowolnej formie) są uznawane jako zwykłe posty, a jak ktoś odpowie na nią, to jest karany surowiej, niż za inny rodzaj spamu. Dziwne. Grozi użytkownikom, banuje na 1 dzień i twierdzi, iż jest to ban permamentny. Prośba o wyjaśnienie, co, jak i dlaczego kończy się pożegnaniem i wyśmianiem. Nie polecam serdecznie, nie przyjąłbym takiej osoby, zwłascza, iż nie umie pisać (problemy z interpunkcją i używaniem "emotek").

@Tyśka: Ja z Tobą już pisałem na ten temat (GG) - Twoje rozumowanie jest conajmniej dziwaczne. Albo olewasz, albo żegnasz, nie wyjaśniasz, a twierdzisz, iż to zrobiłaś "zbyt wiele razy i już tego nie zrobisz".

Opublikowano

Reygras
Widać ktoś ma tak zwany ból... ;)

Kolego, serdecznie dziękuję za odświeżenie tematu ;)
Screeny z Twojego przewinienia i nazywania mnie "wywłoką" czy wyzwiskami w moją stronę na sb pewnego forum są, jak i również Twoja zmiany nicku, gdy zrobisz burę i chcesz sobie oczyścić konto.
Rozmowa z Tobą to czysta przyjemność oraz doszukanie się pewnej filozofii do tego co Szanowny Reygras traktuję za wulgaryzmy a co nie... (Z jego postów każdy z nich to oczywiście komplement") 
Tłumaczenie tego, że ban jest na dłużej i to nie ja dałam...ciężki temat na dyskusję :D

Reszcie serdecznie dziękuję ;) Chociaż sama już o tym temacie zapomniałam.

Opublikowano

­Twoja oferta bardzo przypadła mi do gustu. Ładnie opisane, są oczywiście jakieś tam braki w informacjach, ale nie jest tak strasznie. Z miłą chęcią polecam :)

Opublikowano

Groźby dot. życia realnego, nie pozdrawiam.
8010214289548481369144.jpeg

Ładnie udawać chłopaka?

Opublikowano

Ładnie udawać chłopaka?

Może ona jest les... Haha śmiechłem :D

Opublikowano

Może ona jest les... Haha śmiechłem :D

O, siema Kelevra. Hehe. ;]

Opublikowano

O, siema Kelevra. Hehe. ;]

Dorośnij w końcu chłopcze...

Wyjdź na dwór bo jak narazie to pełno Ciebie tam gdzie nie potrzeba.

Co do tematu

Serdecznie polecam tą kobitke :D

Opublikowano

Co do rozmowy to kolego, który niestety musisz założyć znowu kolejne konto by uczestniczyć w społeczności to nie byłam ja a mój chłopak, który podczas gdy Ty znowu wyzywałeś w moją stronę..po prostu Ci odpowiedział (prawdę mówiąc nie zaniżając tym samym nawet poziomu języka, który Ty w moją stronę używasz ;)
Co prawda, gdybym wiedziała co tam Ci napiszę od razu powiedziałabym, że nie ma czasu bo nie przynosi to żadnego efektu (Ale moim zdaniem żaden chłopak nie pozwoli by tak się zwracano do jego dziewczyny)...dalej obrażasz wszystkich tych, którzy nie robią tak jak im zagrasz.
Wszelkie obrażanie mnie również w tym temacie nie daję Ci nic, ponieważ co do usługi, którą tutaj reklamuję nikt na mnie nie składał skarg, zaś za Twoje prowadzenie forum - oj było ich trochę :)
Nie wiesz chyba na czym polega odświeżanie tematu i jak to działa ;)

Nie mam Ci już nic do dodania, wszelkie opinie na twój temat związane z Twoim stanowiskiem na moderatora podsumowałam w Twoim temacie, który no niestety skończył się z opinią negatywną nie tylko mnie ale również Moderatorki forum/ innych odpisujących. 
A Twoje wypowiedzi w tym temacie mogę porównać do opinii kogoś z ulicy, ponieważ nigdy nie byłeś na serwerze teamspeak'a na którym pełniłam jakąś funkcję i nie o to Ci chodzi podczas pisania mi opinii, ale to już wyjaśniłam w poprzednim poście.

Z jak najmniejszym szacunkiem.

Opublikowano

Ładnie udawać chłopaka?

Ładnie obrażać dziewczyne? ;)

A co do Pani, to polecam serdecznie, wymieniłem z nią parę zdań i okazuje się bardzo szczerą osobą ;) lecz nadal czekam na odpowiedź po naszej rozmowie :D Pozdrawiam!

Opublikowano

Pani okazuje się miła.

Profesjonalnie zaprezentowana osoba, niczego więcej nie trzeba.

Polecam.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...