Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUALITY ULTIMATE EDITION

Przemo06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie booty do DUALITY ULTIMATE EDITION a wszczegulnosci do http://www.dualityue.pl/ moze mi pomozecie bo szukam juz od kilku dni i pisalem juz na waszym forum i nic zero pomocy :/ testuje juz kazdego i wszystkie trafiam nie do tego . moze bedzie ktos mily i pomoze ???

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

prosze o nie pisanie bo jest inny temat cale forum przeszukuje wasze i nie moge nic znajsc chyba ze przeoczylem.

P.S Bardzo was prosze o pomoc !!!!

Opublikowano

a gdzie pisze GLOBAL MU ONLINE?? bo widze MPFORUM a logo multi player cheater to polecam zmienic kilka zeczy bo jeli to tylko i wylacznie GLOBAL to niech pisze GLOBAL podczas jak sie kika na ikone MU ONLINE .........................

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZOK!!!!!!

Opublikowano
a gdzie pisze GLOBAL MU ONLINE?? bo widze MPFORUM a logo multi player cheater to polecam zmienic kilka zeczy bo jeli to tylko i wylacznie GLOBAL to niech pisze GLOBAL podczas jak sie kika na ikone MU ONLINE .........................

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZOK!!!!!!

Spierdalasz.

Opublikowano

Mama cie nie nauczyla kultury i ty jestes Administratorem ........ zal mi cie :D

-----------------------------------------------------------------------------------------

jesli nie umisz udzielic odpowiedzi o badz cicho :D

NARA!!!

Opublikowano
popieram ^^:)

A ja nie.. mod/admin wyrażający sie wylgaryzmami? O_o

"C-h-u-j Ci w d-u-p-e użytkowniku, w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j z mojego forum bo mi sie odpisać nie chce?"

Opublikowano
A ja nie.. mod/admin wyrażający sie wylgaryzmami? O_o

"C-h-u-j Ci w d-u-p-e użytkowniku, w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j z mojego forum bo mi sie odpisać nie chce?"

Nikt Cię tu nie trzyma ;-)

Opublikowano

Moze nie jest napisane global ale jestes tak ograniczony ze nie zauwazyłes na dole ikony serwery prywatne to raczej wszystko wyjasnia:)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas