Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Te-es.pl | Publiczny serwer głosowy | Kanały bez dat

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Te-es.pl powstał we Wrześniu 2009r.

Administracja jest jedyna w swoim rodzaju - profesjonalna, posiada poczucie humoru, udziela pomocy prawie 24/7.

Oferujemy przede wszystkim darmowe kanały Teamspeak3 oraz serwery CS:GO.

BAUxCSV.png

• Miłą Atmosfere,
  • Pomoc Prawie 24/7 - na dyżurcę adminów funcjonuje Poke Bot (powiadomienie dostępnego administratora o wejsciu użytkownika)
  • Profesjonalną Administracje,
  • Forum - na którym znajdziesz informacje dot. funkcjonowania serwera,
  • Darmowe Kanały Prywatne - bez dat!
  • Współpracę ze Streamerami
  • Profesjonalne Radio które możesz u nas zamówić,
  • Częste eventy (Idol, 1z10 itp.),
  • Kanały VIP dla Gildii,
  • Ikony dla użytkowników,
  • Niskie pingi,

We3SRbN.png

• 179.png - Tomek7x (GG: 6988619)
  • 175.png - Rybok (GG: 1844720)
  • 177.png - Maczo (GG: 7834359)
  • 178.png - Kulpik  (GG: 5995459)
  • 178.png - Luckie  (GG: 10338664)

kvfTP1U.png

• Wspólpracujemy z siecią Bimbrownia Mix która prowadzi profesjonalne serwery CS:GO.
  • Na naszym TS3 posiadamy również Rojo Fan Games!

0E89Pbc.png

• Posiadamy licencję AAL (Annual Activation License) wraz z 1024 slotami oraz 2 witualnymi serwerami.
  • Rozwijamy się z dnia na dzień, aktualnie znajdujemy się na 3 pozycji w rankingu gametracker'a!
  • Pamiętajcie że nasz serwer jest dla graczy jak i osób które chcą porozmawiać!

hdkMSLc.png

• Na naszym serwerze posiadamy rangi dla graczy, znajdują się tam m.in: Gracz World of Warcraft, Gracz Minecraft, Gracz Aion i wiele więcej!
  • Informujemy że na naszym serwerze nie posiadamy rangi Zarejestrowany (zrezygnowaliśmy za namową wiekszości użytkowników - dlaczego? SPAM).
  • Posiadamy kanały VIP które możesz dostać za darmo (posiadając 20+ osób na kanale) lub kupić za pieniądze oraz kanały Super VIP oraz Gold VIP.

bUFOz1u.png

178.217.186.87
ts.te-es.pl
ts.bimbrowniamix.eu

UflhxxM.png

1. Jest ranga zarejestrowany?

• Nie, na naszym serwerze nie ma rangi takiej jak zarejestrowany, jeżeli chcesz napisać do użytkownika - poinformuj nas, zajmiemy się tym.

2. Moge być administratorem?

• Rekrutujemy na posadę Junior Adminów tylko w wybranym momencie. Będzie informacja jeżeli przyjmujemy JA.

3. Czy mogę zrobić sobię podkanał?

• Niestety nie, jeżeli chcesz podkanał to poinformuj któregoś z adminów a Ci go założy. Możliwość tworzenia podkanałów posiada kanał VIP.

4. Jak mieć ikonki?

• Wystarczy napisać adminowi którą ikonę chcesz, limit ikon to 3 serverowe. Wyjątkiem stanowią kanały VIP.

5. Usunięto mój kanał, dlaczego?

• Prawdopodobnie naruszał regulamin serwera lub nie było na nim użytkowników przez 5 dni. Jeśli przyczyny są inne sprawę wyjaśniamy na dyżurce admina.

6. Dostałem bana, za co?

• Nie ma banów za nic, osoba zbanowana narusza regulamin i utrudnia komunikację innym. Powód bana zazwyczaj jest wpisany, zresztą każdy wie co przeskrobał.

7. Jak dostać stały kanał?

• Wystarczy wejść na kanał "★ Prośba o kanał" i czekać na adminów, którzy dostali poke.

8. Widzę trolla, co zrobić?

• Najprościej napisać bezpośrednio SA/SSA/HA/Query nick trolla na PW lub wejść na dyżurkę adminów.

9. Ktoś mnie wyzywał, dajcie mu bana!

• Musisz mieć dowód na to, nie ma banów na słowo.

Zapraszamy na serwer!

Administracja Te-es.pl

Opublikowano

Jako jeden z nielicznych i wytrwałych serwerów mogę z czystym sumieniem polecić Te-es ze względu na stabilność i administrację która naprawdę bez żadnych poważnych komplikacji prowadzi ten serwer długi czas.

Opublikowano

Nie znam waszego serwer'a lecz może się to zmieni.

Co z Licencją bo nigdzie się nie doczytałem czy macie NPL czy AAL ?

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Sporo osób, da się pogadać, polecam.

// Do tej pory, żadnych awarii.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...