Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tej stronie?

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie seagm to bardzo polecam ;). Kupowałem od nich wiele razy (min.20 razy) wszystko zawsze było w porządku po zakupie kontaktujesz się na czacie oni sprawdzają i zazwyczaj od razu kupują zawodnika;).I bardzo dobre ceny mają ;) teraz to wiadomo toty więc trochę ceny poszły w górę,ale dzień przed było po 0.47p/100k ;).

Opublikowano

na tym seagame jaka forma platnosci gwarantuje natychmiastowe otrzymanie coinsow?

Na paypalu nie mam jeszcze srodku dzisiaj wieczorem/jutro rano bede mial to bym kupił... jest tam paypal? Albo jaka inna forma da mi od razu coins'y?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

na tym seagame jaka forma platnosci gwarantuje natychmiastowe otrzymanie coinsow?

Na paypalu nie mam jeszcze srodku dzisiaj wieczorem/jutro rano bede mial to bym kupił... jest tam paypal? Albo jaka inna forma da mi od razu coins'y?

Na Seagm można płacić PayPal'em - jest wiele opcji płatności. Seagm pobiera również jakąś tam prowizję od sprzedaży,ale to grosiki ;).

Opublikowano

Seagame nie opłaca prowizji od ea? Widzialem ze Wszyscy na allegro ją pokrywają

Jutro mam zamiar kupić 1mln coinsów  ale za bardzo nie wiem jak to działa bo nigdy nie kupowałem :D

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Nie,z kwoty 1mln zabiorą 5% czyli 50k.Na tej stronie w "Remarks" wpisujesz dane zawodnika/cenę/nazwę klubu potem płacisz i wracasz na stronę włączy Ci się czat i wpisujesz nr.zamówienia i czekasz na 'połączenie'. Ja właśnie zaraz kupuje z miliona :D.

A dokładniej to masz wypełnić:

• Start Price:
  • Buy Now Price:
  • Remaining Transfer Duration on Transfer Market:
  • Player Name:
  • Player Position:
  • Player Overall Rating:
  • Ultimate Team Name (Seller) :
  • Player Nationality:
  • Contracts:
  • Fitness:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...