Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
REKLAMA NA YThttps://www.youtube.com/watch?v=oYJfSx-9ru0

[/img]

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: Elementar Magic Craft
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: Elementar.csrv.pl

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.2
Strza%C5%82ki.gif Sloty: 100
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: RPG+Rasy
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak
Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Własność Serwera

Za%C5%82oga.gif

[Właściciel]Neveron
                                                                         [Moderator] VenRox

Dodatkowe%20Informacje.gif

RPG to rzadki tryb serwerów. Rasy można wybrać. Jest bardzo trudny wybór między rasami, gdyż prawie wszystkie są równe. Gdy już wybierzesz rasę musisz rozpocząć przygodę na /warp sv (za niedługo będą questy). Piszesz /rttp i szukasz miejsca na bazę. W /kit Gracz znajduję się gąbka. Gąbką możesz stworzyć swój cuboid. Cuboid jest 31x31. Narazie jest to początkujący serwer RPG, więc nie jest bardzo rozwinięty. Zapraszam serdecznie!

27977928268506397210.png

Opublikowano

Nie chcę być jakiś "nachalny", lecz możesz mi powiedzieć, które pluginy są "autorskie" ?

Pytam o to ponieważ nie lubię być okłamywany i z pewnością graczy może zaciekawić wieść, że okłamujecie ich.

post-815658-0-45189700-1421257146.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer,  właśnie na taki czekałem :) Własny cuboid jako działka, rasy i ukryte kox iteamy do odkrycia :#

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

@ref

Nie chcę być jakiś "nachalny", lecz możesz mi powiedzieć, które pluginy są "autorskie" ?

Pytam o to ponieważ nie lubię być okłamywany i z pewnością graczy może zaciekawić wieść, że okłamujecie ich.

attachicon.gifautorskiehaha.png

Ja byłem przekonany, że one są autorskie. Nie myślałem, że admin mi skłamię. Dobrze więc, usunę ,,Moc autorskich pluginów przyciąga jak magnes". 

27977928268506397210.png

Opublikowano

@ref

Ja byłem przekonany, że one są autorskie. Nie myślałem, że admin mi skłamię. Dobrze więc, usunę ,,Moc autorskich pluginów przyciąga jak magnes". 

Czyli administrator serwera okłamał Ciebie po czym ty zrobiłeś reklamę i dalej go promujesz ?

Opublikowano

Czyli administrator serwera okłamał Ciebie po czym ty zrobiłeś reklamę i dalej go promujesz ?

Nie powinno się czegoś takiego robić. Informacje muszą być wiarygodne i sprawdzone. Inaczej cały serwer potem traci na wizerunku.

images.jpg

Opublikowano

Nie powinno się czegoś takiego robić. Informacje muszą być wiarygodne i sprawdzone. Inaczej cały serwer potem traci na wizerunku.

Fakt jest to trochę gdybanie, lecz to udało mi się wywnioskować to z tej wypowiedzi "Nie myślałem, że admin mi skłamię".

Jednak jeżeli chodzi o te "autorskie pluginy" to w tym jednak się nie mogę mylić i odbieram to jako kłamstwo..

W każdym razie moje zdanie na temat serwera nie jest pozytywne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...