Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na zabezpieczenie chatu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest to mój pierwszy skrypt więc proszę nie hejtować. Tak wiem że skrypt nie jest nejlepszym skryptem tego typu, lecz po co dodawać jakieś pro rozbudowane skrypty skoro można dodać jeden skromny ale za to porządny 

Link do skryptu:

http://pastebin.com/Gi1VMSqv

Możliwości skryptu:

Czyszczenie chatu

Cenzura chatu

Zabezpieczenie (Anty Reklama)

Blokada komendy "me"

Osobiście używam tego skryptu i jeszcze nie spotkałem się z udaną próbą reklamy innego serwera, bądź strony WWW

Opublikowano

Hah "ale za to porządny". Następny nie wie, jak dobrze zrobić czyszczenie czatu... używa się:

loop 100 times:
            broadcast ""

Można też potem dodać np.

broadcast "&4&l>>> &2&lCzat zostal wyczyszczony przez &6&l%player% &4&l<<<"

a ten sposób z me to źle, bo nikt teraz nie użyje tego. A gracze używają /bukkit:me

i jak mam stronę z domeną cba lub ugu czy coś z tych darmowych to nie zablokuje. i jak podam np. m-c.Nazwa.c-o-m to też nie zablokuje. Wg mnie moderator na serwerze musi być ^^

0/10

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Kolejny skrypt na czat .... Żygać się chce -_- Po co używać tandetnego skrypta jak jest o wiele więcej pluginów na to . np. ControlChat czy ChatZ...

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Tak wiem że tego badziewia jest od groma ale w większości skryptów buguję się wiadomość gracza np. gdy gracz napisze coś związanego z "pl" to w zdaniu jest to usuwane np: 

[Gracz] Zelek: **ugin. Mam nadzieję że mnie rozumiecie, a poza tym prosiłem bez hejtów :3

Opublikowano

Po za tym ten skrypt już był... i wiele innych lepszych, gdzie ma się bypassa.. i wiele innych bajerów...

A nie lepiej po prostu dać uprawnienie do grup dla graczy?

-bukkit.*

Bo można używać takich komend jak:

/bukkit:plugins

/ver - Gdy kilknie sie TAB pokazuje wszystkie pluginy...

/bukkit:me

/bukkit:kill

/bukkit:?

I wiele innych...

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

­
Please moje uczy płaczą jak widzą takie skript.
Po co mam instalować plugin skript i sprzedawać ram jak ***** pluginowi skript który jest do ****.
Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...