Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO VAC ban

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.Dostałem bana na CS:Go  mam pytanie czy mogę przenieść bronie na drugie konto tak aby je sprzedać?

I drugie pytanie jeśli przeniósł bym bronie na drugie konto gdzie mam cs:go niezablokowanego to czy mógł bym z niego kupić w jakiś sposób CS a GO i podarować go na inne konto? lub jak przenieść pieniądze z jednego steama na drugiego 

Opublikowano

ja to konto juz takie dostałem i nie grałem tam wogóle teraz z kumplem chcemy obaj pograć w CS:GO i myślałem ze bronie można przeżucić

Aha i jeszcze takie pytanie jak odzyskać konto do którego nie pamiętam passów znam tylko login a nwm na jakim mailu

Opublikowano

ja to konto juz takie dostałem i nie grałem tam wogóle teraz z kumplem chcemy obaj pograć w CS:GO i myślałem ze bronie można przeżucić

Aha i jeszcze takie pytanie jak odzyskać konto do którego nie pamiętam passów znam tylko login a nwm na jakim mailu

Znasz login nie wiesz na jakim meilu ta? Czyli konto w 50% stracone , jakiegoś cd-key'a masz?

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...