Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spis pluginów na serwer hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przeglądających ten post.

Chciałbym zrobić serwer HARDCORE1.5.2 ponieważ pytałem graczy z innych hc i duża ilość mówiła , że to dobry pomysł więc postanowiłem zrobie takie coś.

Prosił bym o spis pluginów , które są potrzebne na serwer hardcore. Mniej więcje wiem co i jak ten kto najbardziej okażę sie pomocny zostane nagrodzony przezemnie.

Z góry dziękuję i proszę pozytywne nastawienie,

1377531174-U173186.png

Opublikowano

paweu coś takiego jak u skkf z góry dziekuję.

gabrys07076 chodzi oto że teraz z tym mc to nie jst hc jakies slimeblocki i itp mozesz sprinta bugowac podczas klepy i wchodza strefy a w 1.5.2 liczy sie skill kox nie jest taki dobry jak na 1.8 tak samo refil daje 1 serce z regeracji a nie tak jak teraz

Ale w sensie hardocre masz na mysli easy hc? Czy moze tak jak u skkf, za smierc ban np na dzień

Tak na poczatek ban bd na 3h po jakims czasie na 2dni albo 3 a ub za 1zl iles sms zeby nie bylo drogo chodzi mi głownie oto zeby graczom bylo milo i itp :).

to możesz coś wykombinować..?

ban 3h ity na gildie jakies.... pluginy takie jak na skkf. Ograniczenie mapy 4500 kratek

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie do końca. W tej wersji nie było jeszcze nowego trybu łowienia, może dlatego każdemu pasuje wersja 1.5.2

@Paweu_PL

Pewnie, to nie problem. Napiszę Ci na PW (chyba,ze wolisz na skype) napiszesz mi więcej info an temat jakie pluginy byś chciał w sesie co by robiły itp. jak mi się uda to wykombinuje :P

Opublikowano

Nie ma problemu. Tylko nie dzisiaj, za dużo zajęć mam. Jutro postaram się coś zrobić jak byś chciał to pisz mi na PW twojego skype.

Opublikowano

Nie ma problemu. Tylko nie dzisiaj, za dużo zajęć mam. Jutro postaram się coś zrobić jak byś chciał to pisz mi na PW twojego skype.

ok krzysztof.kalyciok   napisze tutaj a jak byś mógł to najlepiej do soboty paczke ok..? bardzo bym prosił

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie ma problemu. Mozna powiedziec, ze tą paczke juz mam bo sam się pawilem w hc. Mam nawet skonfigurowany plugin, dajesz ity i masz gildie xD wszystko mam pokonfigurowane tylko plugin OtherDrops trzeba bedzie podbajerowac, xp ze stona itp ale to nie problem. Jak bede na komputerze to wypisze Ci pluginy a jak bedziesz chcial to nawet skonfiguruje.

Opublikowano

Nie ma problemu. Mozna powiedziec, ze tą paczke juz mam bo sam się pawilem w hc. Mam nawet skonfigurowany plugin, dajesz ity i masz gildie xD wszystko mam pokonfigurowane tylko plugin OtherDrops trzeba bedzie podbajerowac, xp ze stona itp ale to nie problem. Jak bede na komputerze to wypisze Ci pluginy a jak bedziesz chcial to nawet skonfiguruje.

ok wielkie dzieki to kiedy bd mail ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

najprawdopodobniej jutro po 16 lub około 17. Usune z tych plikow pluginy ktore sa nie potrzebne wrzuce na hosting i sobie potestujesz. Moze bedziesz chcial dodac cos jeszcze to sprobuje ogarnąc. Tylko pamietaj ze ja mam paczke z pluginami na 1.7.2 bedziesz musial po kolei pobierac pluginy na 1.5 i kopiowac configi

Opublikowano

Roi się od ludzi, ktorzy maja w planach zrobic hardcore na 1.5.2, wiec pomysl slaby. @Paweu_PL pisze o HC, a Ty wyskakujesz z easyhc, co mnie w ogole smieszy jak cos moze byc łatwo-trudne. To jest fastexp :__:

Pluginy:

OtherDrops

Na gildie musisz poszukac

Anticheat

Combatlog

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...