Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sprawę gdy próbuje se wbić na rycka wyskakuje mi błąd wszystkie inne postacie działają ten błąd wygląda tak ...

Tło jest cale czarne ! wyskakuje okienko czy wysłać info o błędzie (lub coś podobnego) Odp jest tak i nie i co bym nie kliknął to wyskakuje raport o błędach w którym na niebieskiej ramce jest napisane NSPK i jest na dole wyślij raport o błędach albo nie wysyłaj raportu o błędach jak mogę to naprawić bo chodzi tylko o to zżby 25kk z rycka włożyć do magazynu ... proszę o pomoc więcej os ma pewnie tez taki problem będą +++++

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

A próbowałeś zrobić reinstalacje clienta??? jeśli nie to lepiej zrób niech sie spatchuje i nic innego z nim nie rób nie odpalaj za pomocą MultiClient itp. , jeśli masz system Viste/7 ustaw zgodność z windows XP i uruchom jako admin.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

reinstal byl nie dziala reinstal nawet 2 razy robilem mam widowsa XP wczoraj raz mi sie udalo ale nie przelozylem kasy bo myslalem ze postac sie naprawila lecz po wylogowaniu znowu nie chodzilo :///

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

Nie wgrywaj żadnych multiclientów żeby najpierw Ci chodziło. Jaki masz windows, pokaż jakieś ssy to Ci pomoge.

Znalazłem coś takiego, poczytaj, tylko że to jest po angielsku, a ja dokładnie nie przetłumacze:

Guide Error Report FiX (nie do końca zrozumiałem ale chodzi o skasowanie jakichś monet?)

Guide Update Failure (błąd z updatem. Nowy plik.)

x

Opublikowano

NO zadnych multi nie instalowalem fuul scren jak byl to bylo to samo widze ze nic na to nie poradze moze jest jakas pl gildia +6 lvl co mnie przyjmnie tytan 10 lvl :] lvl szybko bede wbijal jak tylko zdobede kase dobra jak ktos bedzie mial jakies problemy to pisac wszyscy ktorzy starali sie pomoc daje + za starania :]

.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...