-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Chill25
Chill25
Mam problem ze spadkami FPS w CS:GO. Gram na laptopie Lenovo G580. Normalnie można grać na 130fps na minimalnych, przykładowo niech będzie to mapa de_dust2, lecz nawet jeśli stoję i nic się nie dzieje można zauważyć spadki fps z 130 do około 40-60 i po kilku sekundach można spostrzec, że wiatrak chłodzący od laptopa zaczyna słabieć (po prostu cichnie). Nie wiem od czego może to być, ale brat mi powiedział (i nie do końca to rozumiem), że zmienia się karta graficzna. Domyślnie mam ustawioną na Nvidia GeForce, lecz zmienia się na kartę zintegrowaną. Nie wiem czy to prawda. Proszę o pomoc. Próbowaliśmy już zrobić formata, zreinstalować grę, zaktualizować sterowniki i pobrałem nawet program boostujący Razer'a i dalej nic. Przez cały czas podłączony mam monitor 22 calowy, sprawdzałem też czy tak samo jest na monitorze od laptopa i jest ten sam problem.
Proszę o pomoc.
Edit: Dodam jeszcze, że problem ten nie dotyczy tylko tej gry. Sprawdzałem również w Left 4 Dead oraz Mirrors Edge.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.