Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jak grałem placemanty to spotkałem jednego AFK'a na 10 gier. Ktoś na pewno będzie trollował.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

ImO w placemetach nie powinno być aż tak dużo troli,jedynie co może Cię/nas spotkac to afkerzy,którzy mają problemy z netem. Czemu tak sądzę?Ponieważ ludzie powinni się starać w tych 10 grach

Chyba każdy by chciał z nas zagrać te gry najlepiej jak można?(pytanie retortczne)

Opublikowano

A mi się wydaje, że w ramach rozpoczęcia nowego sezonu trolli będzie więcej. Bo większość właśnie rozgrywa najważniejsze mecze - placementy - więc wtedy najlepiej jest trollować. >.>

Opublikowano

Szansa jest na trolla, na normalnego gracza i na smurfa z wysokiej dywizji. Każdy będzie musiał rozegrać placementy, więc na wszystko trafisz. 

m.in dlatego ja rozegram placementy dopiero gdzieś tydzień po rozpoczęciu sezonu, wierząc, że nie trafię na nic szatańskiego. :s 

Opublikowano

Może i będą, jak któryś mi strolluje to go znajdę i za jaja powieszę na klamce od drzwi. IMO W wyższych dywizjach nie powinno być trolli, a w niższych całkiem możliwe, bo są spierdoliny, które grają bez użycia mózgu, bo im się nie chce albo są po prostu słabi i tłumaczą to taką grą, np. ziomek zrobił 0;3 w 5 minut i zaczyna znów ginąć bez przerwy pisząc, że trolluje, bo c*****y team czy coś xD

Budowniczy
Opublikowano

Trolle będą jeśli nie chcesz spaść mocno to graj miesiąc po trollowanie sobie placementów jest ok z wysokiej platyny spadniesz do silvera masz wtedy takie wysokie mmr że to szok i możesz sobie posmurfowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...