Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na ten komputer?

DeathDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam komputer: 

Grafika: ATI Radeon HD 4670 X2

Procesor: AMD Athlon 64 X2 6000+ Podkręcony z 3.10 na 3.40 GHz

Ram: 4 GB

System: WIN 7 32 - BIT

Jakie gry mi na niego pójdą? Takie te z nowszych, nie musi być na Ultra 100 fps, wystarczy, że jakaś gra pójdzie na minimalnych minimalnie 30 fps. Pozdrawiam.

Preferuję: FPS'y, RPG (Oraz wszystkie odmiany), Akcji, RTS'y.

Opublikowano

Jeżeli chcesz pograć w battelfield 3 ,4 zapomnij o far cry zapomnij , pujdzie ci lol na easy , dota 2 , call of duty modern warfare wszystkie części , cs 1.6 , cs go 

;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Mam processor podobny tylko że 5000+ ;) Ram 5gb oraz gtx 260 (Twoja i ten 260 gtx porównywalne jedynie że ja mam swojego podkręconego do 280 gtx a ty posiadasz dwie taki same karty więc masz większą wydajność.) Uciągam battlefield 3 na średnich 30-50 fps spokojnie przy 32 Graczach. Przy 64 wiadomo obciążenie i jest 20-40. Tobie spokojnie ruszy Battlefield 3 jeszcze lepiej zapewne. Dokup ram i zmień windows z 32 bit na 64. Masz zapewne ddr2. 4 gb ram kosztuje do ddr2 Ok. 130zł.
Battlefield 4 powinien zadziałać, Gta 5 powinno zadziałać zobaczymy jak to będzie z tymi processorami ;) Ale wiadomo oni na tym TESTOWALI więc kto wie może na gorszych pójdzie. Oni nie sprawdzali niżej bo albo już niżej jest gorzej albo.. Dopisz sobie sam ;)
Saints row 4 spokojnie odpalisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...