Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowarką.

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak więc mam ogromny problem z ładowarką w moim Szajsungu, otóż gdy mam podłączoną ładowarkę, to przez chwilę świeci się żółte światło (bateria naładowana), dosłownie na kilka sekund, po czym pomarańczowa (ładowanie).

Gdy chociaż na sekundę odłączę ładowarkę, to laptop od razu się wyłącza. Bez żadnego powiadomienia, nic - czarny ekran.

Chodzi tutaj o baterię? Mam 'chyba' rechargeable Li-ion battery - zobaczcie sami.

Chciałbym kupić taką baterię, lecz może jest jakieś inne wyjście? I szukam oczywiście jakiejś polskiej strony, na której mógłbym ją zakupić...

graphic.png

Opublikowano

Ja tam bym na Twoim miejscu najpierw sprawdzil miernikiem czy ladowarka dziala poprawnie. Czy wgl jest ona oryginalna? Czy zamiennik?

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ja tam bym na Twoim miejscu najpierw sprawdzil miernikiem czy ladowarka dziala poprawnie. Czy wgl jest ona oryginalna? Czy zamiennik?

Zamiennik bodajże, znaczy pierwsza ładowarka mi się rozwaliła, ponieważ laptop stał na podkładce chłodzącej, a wtyczka ładowarki była długa i przez ciepło i nacisk powoli się rozwalała, aż trzeba było wymienić ładowarkę. Ale tutaj wina leży po stronie baterii raczej..

graphic.png

Opublikowano

Wiem znaczy mozliwe ze tak masz moj ojciec ma toshibe i ma nołnejma , docisnij porzdnie yporostuj kabelek tam gdzie jest krzywy bo mozliwe ze w srodku sie poobrywal najlepiej sklej na rogach tasma izolacyjna , sprawdz gniazdka a jak to nie pomoze najgorsze to mozliwe to ze ci padla bateria calkowicie i czasami jedynie odbiera .

@Edit Nieważne , nie czytałem kometarzy moj blad ale i tak sprawdz kabelki oraz gniazdko a jak bateria to oj biada Ci . ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Niee, dobra, po prostu ta końcówka od ładowarki jest zepsuta, dociskać trzeba, ale to ten z mniejszych problemów, bardziej chodzi tutaj o baterię.

Ale mniejsza z tym, coś wykombinuję, dzięki za pomoc. :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...