Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobie rang...

Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram 2 tyg, rangę silv 2 wbiłem w tydzień, ale kur*a dalej nie mogę bo mi ciągle w mm'ach mam same unrankedy, w przeciwnej 2 silvery I, 1 silver III i 1 unranked. W mojej druzynie tylko ja mialem jakas range... Jak zrobic, aby tak c*****o nie przydzielalo?

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Mają takiego skilla co ty, więc stop cry i weź się za siebie bo na tym poziomie ludzie mają opóźnienie w reakcji z 0.5sec. I będziesz miał wpływu na ludzi jakich Ci system przydziela.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Omg, jak oni dedają na początku i musze grac 4v1 + wygrywam wiec... + czasami wychodza z gry i ostatnio mialem 3 boty w druzynie...

@RADTOR gralem dlugo w 1.6 wiec nie wiem, wiem ze liczy sie reflex/skill a nie ranga...

graphic.png

Opublikowano

Teoretycznie system rang dobiera Ci graczy z takimi samymi punktami elo i z czymś tam jeszcze, czyli twój poziom gry leży i kwiczy. 2 wyjścia, znajdź team silverków, albo naucz się grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...