Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hardcore na modach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy myslicie ze ten pomysl jest fajny zeby zrobic hardcore na modach ? sa to moje 2 ulubione tryby serwer ma 16gb ramu i 150 slotow myslicie ze to by sie sprawdzilo?

Opublikowano

Hardcore na modach ? Opisz coś więcej, ogólnie serwer może być fajny, jeżeli paczka tych modów nie będzie zawalona modami, które nie są potrzebne to będzie spoko. Chodzi mi o to aby mody nie pobierały się 30 godzin. 

Opublikowano

A mi się pomysł podoba! Taki modowany hardcore, z nowymi, bardzo silnymi mobami, bossami, skillami itd, ale też zwykły hardcore. Bardziej urozmaicone gildie z jakimiś nowymi ficzerami od strony forge'a.

To by było coś! :D

­

5465845486.png

Opublikowano

zależy ile chcesz modów dać bo jak dużo to nie wiem czy serwer, jakbyś robił taki serwer to musisz stworzyć najlepiej luncher ponieważ nikomu nie chce się instalować i pobierać paczek (przynajmniej większośc) albo nie potrafią

Opublikowano

Modami nie bedzie zapewniona a jakie mody byscie widzieli na serwie ?

3xup Serwer ogolnie bedzie hardcore ded ban na 3 dni tylko z modami diamenty itp bedzie dropilo ze stone zeby nie bylo xrayowców:)

Opublikowano

Ogólnie teraz jest masowo dużo tworzonych takich serwerów Hardcore z modami, Survivalów, prawie z takimi samymi pomysłami, ale jeżeli serwer będzie dosyć ogarnięty i zadbany, to dlaczego nie dać mu szansy? Tutaj wymienię Ci parę rzeczy, co zrobić, żeby zadbać o serwer jak i również o graczy. 

- Żeby zadowolić graczy na serwerze najlepiej by było, żeby znajdowały się autorskie pluginy

- Na serwerze musi znajdować się ogarnięta i miła administracja (szczególnie dla tych młodszych graczy)

- Często organizowane eventy/konkursy/dungeony dla graczy (żeby dbać o nich)

- Na serwerze muszą być wprowadzane co jakiś czas jakieś nowości/dodatki, żeby nie znudzić dla graczy serwera

W miarę na serwerze musi być zbudowany ładny spawn, (żeby na starcie nie od straszyć graczy).

Myślę, że w miarę Ci wyjaśniłem parę rzeczy i zrozumiesz. 

Pozdrawiam, Lord Asasin. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...