Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego anty-cheata.

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NCP nigdy nie sprawiał mi takich problemów mmm... swojego czasu uzywalem tez AntiCheat - Obczaj go sobie :P

Ale najbardziej polecam napisac do jakiegos programisty (Dobrago znającego się na rzeczy) o napisanie autorskiego pluginu myślę że taki programista zrobi ci to za grosze 20-50 zl :)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Niestety nie ma dobrego, zawsze się znajdzie jakiś nobek, który chce sobie grę ułatwić i musisz po prostu kilku helperów zatrudnić i niech pilnują serwera :)

Opublikowano

Moge polecić ci jedynie skrypty, miałem gdzieś na przykład na kompie anty-knock anty aurę jak chcesz napisz pw dogadamy się.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam przedstawiam plugin na sprawdzanie gracza 

Link : aaa

Komendy :

/sprawdzam - ustawia miejsce teleportacji w miejscu, gdzie stoi operator.

/sprawdzam <nick> - Teleportuje Gracza wpisanego w pierwszym argumencie i osobe, która wpisała komendę do wcześniej ustawionej pozycji.

/sprawdzam <nick> koniec - Jeżeli operator skończył sprawdzanie gracza po wpisaniu tej komendy gracz jest przeteleportowany w pozycje, w której był przed sprawdzaniem.

/zglos <nick> - Jeżeli gracz widzi cheatera wpisuje tą komendę, w pierwszym argumencie nick podejrzanego, wtedy każdemu adminowi pokazuje się wiadomość kto zgłasza i kogo, wtedy admin bierze sprawy w swoje ręce i korzysta z komend /sprawdzam.

sprawdzam.sprawdzam - dostępne dla gracza z Op. Odpowiada za całą komendę /sprawdzam.

sprawdzam.zglos - dostępne dla wszystkich. Odpowiada za samą komendę /zgłoś

sprawdzam.zglos.odbior - dostępne dla gracza z Op. Odpowiada za odbieranie zgłoszeń od graczy.

Plugin w pełni wykonany nie przeze mnie tylko przez : AlanOGLL

Pomogłem ? Liczę na lika ! :D

Opublikowano

@up 

wypad reklamowac sie gdzie indziej 

plugin c*****y nie polecam

jak by ktos nie chcial dawac refa aaa

@top 

pheonixantycheat 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

@up 

wypad reklamowac sie gdzie indziej 

plugin c*****y nie polecam

jak by ktos nie chcial dawac refa aaa

@top 

pheonixantycheat 

Dodaj skan, czas do 18:00.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma dobrego anty-cheatu  zawsze ktoś będzie cheatować najlepiej jest pilnować po swojemu  :) i to się będzie sprawdzać w 100% chyba że ktoś jest debilem i nie umie, (nie chcę obrazić właścicieli małych serwerów sv+fr ani tych innych) dlatego najlepszym rozwiązaniem jest tak jak już mówiłem pilnować nwm na 100 slotów tak z 10 adminów by wystarczyło ale jak ktoś się boi o swój serwer to niech pilnuje go sam albo instaluje te marne anty-cheaty. Sam mam swój serwer i wiem jak to jest jak grają tacy idioci z huzuni lub pier**lonymi skryptami dlatego warto sobie wgrać skrypt/plugin (mam skrypt) na /zglos <nick> <co zrobił> to się sprawdza jak jest kilka zgłoszeń na gracza sprawdzasz go no i tyle zawsze się znajdzie cheater pozdrawiam i myśle że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...