Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Absolute Duo

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie tylko napisy Oromismasty z ANSI nadają się do oglądania. Jeżeli chcecie zepsuć sobie seans, to bierzcie te już dostępne. Swoją drogą, nawet na onlajnach dziwią się odnośnie zachowań postaci, więc seria jednak średnia, żeby nie powiedzieć słaba. ^^

Opublikowano

na shindenie jest 2 odcinek po polsku już ;c

A  co do serii na wbijam, jest tworzona osobna strona dla serii

(aboluteduo.wbijam.pl), która nie jest aktualnie dostępna.

Prawdopodobnie otworzą ją wkrótce

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

na shindenie jest 2 odcinek po polsku już ;c

A  co do serii na wbijam, jest tworzona osobna strona dla serii

(aboluteduo.wbijam.pl), która nie jest aktualnie dostępna.

Prawdopodobnie otworzą ją wkrótce

Raczej nie otworzą, skoro już jedną odsłonę usunęli. Poza tym wbijam ładnie poleciało w kule z tym, co zrobili z napisami. Rodem z onlajnów. Niby tłumaczenie ze słuchu, ale przypominało pierwszy-lepszy angielski speedsub.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żałosneee... To anime jest strasznie słabe... Na początku można powiedzieć, że się dało oglądać, ale jest po prostu zbyt nudne. Standardowo mała, niewinna dziewczynka za którą opierdalam każdemu anime na koniec najczęściej 2 punkty z oceny, to jeszcze ni to anime jest śmieszne, ni to tragiczne takie k***a nijakie. Postacie c*****e, nie licząc małego okularnika to nikt mi nie przypadł do gustu... Nic od strony oprawy graficznej ani dźwiękowej dupy nie urywało. Ogólnie strasznie słabo, skończy z 4/10 za wysoko... 3/10... Nie polecam.

Opublikowano

Poniekąd się zgadzam z @Facecheck Anime nie wyróżnia się jakoś specjalnie. Takie 4, może +4/10 powinno być dobrze. Zwykle nie polecam anime które w mojej ocenie mają mniej niż 6, no ale wielu osobom może naprawdę przypadło do gustu :P

Opublikowano

Jak 98% każdego sezonu.. ba, jakbym brał się za tytuły tak pesymistycznie jak panowie wyżej to chyba żadne anime z ostatniego roku nie skończyłoby u mnie z notą większą od 6 xD

ekranizacja novelki Absolute Duo - kolejny przykład na to, że nie warto czekać na anime danych mang lub novelek, bo są po prostu NIEWYPAŁEM. Z Seirei Tsukai no Blade Dance identyczne było :|

Opublikowano

Jak 98% każdego sezonu.. ba, jakbym brał się za tytuły tak pesymistycznie jak panowie wyżej to chyba żadne anime z ostatniego roku nie skończyłoby u mnie z notą większą od 6 xD

ekranizacja novelki Absolute Duo - kolejny przykład na to, że nie warto czekać na anime danych mang lub novelek, bo są po prostu NIEWYPAŁEM. Z Seirei Tsukai no Blade Dance identyczne było :|

Ja do większości anime podchodzę bez prawie żadnych oczekiwań, żeby mieć jak największą zabawę z oglądania, ale są jakieś granice...
Opublikowano

Czego wy się spodziewaliście po kolejnym ecchi z super mocami? Japończycy zdają sobie sprawę z tego, co zadowala widza i wykorzystują to nagminnie, tworząc schematy. Fanserwis też ma coś z tym wspolnego. Nawet tytul absolute duo sugeruje, że to jest absolutne dno (tak ten tytul przeczytalem za peirwszym razem ;)) Nie ogladalem absolute duo, bo oczywistym było dla mnie, ze to anime to będzie średniaczek jakich nie mało.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Na wiele się nie nastawiałem czytając opis anime, spodziewałem się czegoś takiego po tej serii, aczkolwiek uznałem że obejrzę ( ponadto dopóki nie obejrzymy czegoś to się nie dowiemy tak naprawdę jakie to jest ) Obejrzałem, oceniłem - Simple ;) ... chociaż postaram się mądrzej teraz wybierać tytuły i zastanawiać się 2 razy. Schematy zaczęły mi trochę przeszkadzać. Chyba każdy ecchi, fanserwis, moce - jakie obejrzałem do tej pory, to nic więcej jak przeciętniak jakich pełno.

Jak już napisałem w poprzednim temacie - takie rzeczy też muszą być. Zawsze się znajdzie coś kogo zadowoli ( świat anime gdzie każdy znajdzie coś dla siebie xD )  

Opublikowano

Na wiele się nie nastawiałem czytając opis anime, spodziewałem się czegoś takiego po tej serii, aczkolwiek uznałem że obejrzę ( ponadto dopóki nie obejrzymy czegoś to się nie dowiemy tak naprawdę jakie to jest ) Obejrzałem, oceniłem - Simple ;) ... chociaż postaram się mądrzej teraz wybierać tytuły i zastanawiać się 2 razy. Schematy zaczęły mi trochę przeszkadzać. Chyba każdy ecchi, fanserwis, moce - jakie obejrzałem do tej pory, to nic więcej jak przeciętniak jakich pełno.

Jak już napisałem w poprzednim temacie - takie rzeczy też muszą być. Zawsze się znajdzie coś kogo zadowoli ( świat anime gdzie każdy znajdzie coś dla siebie xD )  

Tak, ale takiego czegoś jest już za dużo. Coraz ciężej znaleźć w sezonach coś ambitnego, co niekoniecznie spodoba się szerszej widowni przez fakt, że wiadomo, jakie są gusta przeciętnego widza oglądającego anime. Nie mowie, że to źle, ze są tacy ludzie, co nie wiele wymagają i wystarczą im cycki na pół ekrana, ale przez fakt, ze jest ich tak dużo, japończycy to wykorzystują, zeby nieźle zarobić i o na prawdę dobrych, ambitnych seriach mogę zapomnieć ;)

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...