Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic na tablecie z windowsem

bylonidas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem , zainstalowałem gothic na tablecie z windowsem 8.1 i chciałbym grać bez użycia klawiatury i myszki , tylko za pomocą tabletu , pomijając błąd na windowsie 8.1 z fullscreenem , prosiłbym o pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma szans aby gothic ci działał na tablecie ta gra jest stworzona,pod PC i na wymogach pc jedynie ci poleci,no chyba że się mylę i jest gothic pod tableta...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ale to jest tablet z windowsem , modecom 8025 , narazie jedyne co mi się udało to podłączyć pada i narazie gra działa przy użyciu pada , tylko muszę sobię kupić uchwyt do pada z podtrzymaniem dla tabletu .

Opublikowano

Nie da rady, aczkolwiek pewna grupa osób pracuję nad Gothic Android Edition, robią to chyba w Unity Engine, więc wszystko możliwe, że po wersji na Androida ukaże się wersja na WP.­

Opublikowano

Z tego, co się orientuję, to nawet na Windows 8.1 Gothic nie działa. A o graniu na tablecie też można sobie (przynajmniej teraz) pomarzyć.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...