Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na zwiększenie slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest taki plugin, otóż nazywa się on BypassSlots.

Link: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bypassslots/

Ale niestety, sam ten plugin nie zmienia widocznej wartości w menu "gry wieloosobowej", ale da się temu zaradzić otóz jest jeszcze plugin FakeSlots, który pozwala na ustawianie właśniej takiej "fake'owej" liczby slotów.

Link: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/fakeslots/

Najpierw ustawiasz liczbę slotów w configu bypass, a potem ustawiasz liczbę wyświetlanych slotów w fake.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

@NikePlayGames

I do wszystkich

Nie ogarniam ludzi ktorzy chca miec wiecej slotow zeby po prostu je miec

Jak juz chcesz robic jakies serwery duze

To zakup po prostu tyle slotow ile potrzebujesz

A nie kupujesz powiedzmy 50 a chcesz 100.. [jesli sie nie myle to około 81 - 90 jest na tabie]

Rozumiem ze to czasem potrzebne

Ale troche bez sensu dawac plugin na fake sloty po to zeby powiedzmy ranking dac

Jak:

1. Kupiles plugin powiedzmy jakis, to juz popros jakiegos hostera zeby ci zalatwil, a nie bedziesz hosting oszukiwal tylko po to zeby dzialal ranking.

2. Masz wszystko darmo itp, [nie mowie ze darmowe rzeczy sa do dup*i] to troche bez sensu, lepiej juz bardziej sie zaangazowac [rozumiem jak ktos nie ma kasy itp] i nawet samemu sie nauczyc pisac pluginy i wymyslec cos lepszego niz jakis ranking jak na sv+gildie joooo normalnie, juz nawet mnie to nudzi...

Nigdzie jeszcze nie widzialem serwera ktory ma tabliste powiedzmy, oparty na blokach [klikasz blok i rozwija ci sie cala lista itp].

Ja ogl polecam plugin karoliny jesli chodzi o to. Gdzie go znajdziesz to juz znajdziesz [prawdopodobnie zajmie ci to 10 minut]

Pozdrawiam [od razu mowie ze nie obrazilem go :P]

Praca nad projektem Our Battle !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...