Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za MK Jogo nie ma banów, rito podobno pisał że rozumie używanie tego do grania postaciami w skinach.

Ale timery które spamują na czacie to już jest banowane.

Opublikowano

Siema czy za mk jogo dostanę bana ? bo teraz zaczeli banować za bola itp . A czy jak bd uzywał tylko mk to jestem bezpieczny :) ??

Gdyby za MKJogo były bany, to dawno 40% byłoby zbanowane, ponieważ dużą część graczy tego używa (timery, skiny). Niektórzy po to np., aby sprawdzić jakiegoś skina, potem kupić, itp. Za to nie ma i nie będzie banów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

MK JOogo czy tam lol jest banowane możecie sobie napisac nawet do supportu jeżeli wykryją.

Nie, nie jest banowane. Ja używam od roku i jakoś nie dostałem do tej pory bana. Widywałem kilka osób, które używały timerów na czacie, ale ja miałem tylko do skinów :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretly Mówiłem oczywiście jak wykryją za skiny raczej nie powinno być ale jak ktoś cie zreportuje za timery to możesz sie liczyć z perma

Teraz praktycznie timerów nikt już nie używa, z racji tego, że są one dostępne i wbudowane w klient Lola, także bezsensowne byłoby używanie ich. Nikt nie ma szans wykryć tego, że grasz na MKJogo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

kiedyś AC flagował gdy się mk injectowało, jak dla mnie to nie jest pewny program bo o ile rito pozwala na zmiane skinow to jest tam masa innych opcji o ktorych rito "nie wie" i flagowali za to jak jest teraz to nie wiem ale uważałbym.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

­MKJogo nie łamie żadnego regulaminu, ponieważ używanie skinów, które widzisz tylko Ty jest zgodne z regulaminem.

Wykorzystuje się to w celu przetestowania skórki do postaci/wardów. Za timery nie ma bana, ponieważ są one już dodane w głównym cliencie League of Legends.

Lecz, gdy ciągle będziesz używał timerów z MKJogo to możesz jak najbardziej dostać bana za spamowanie. :)

Opublikowano

­MKJogo nie łamie żadnego regulaminu, ponieważ używanie skinów, które widzisz tylko Ty jest zgodne z regulaminem.

Wykorzystuje się to w celu przetestowania skórki do postaci/wardów. Za timery nie ma bana, ponieważ są one już dodane w głównym cliencie League of Legends.

Lecz, gdy ciągle będziesz używał timerów z MKJogo to możesz jak najbardziej dostać bana za spamowanie. :)

inject do gry = ban gdy nie ma bypassa i to nikogo nie obchodzi czy ty chciales sobie zainjectować mkjogo czy l# czy bola...

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...