Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patcherem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie jest problem :/ chodzi mi dokładnie o patcher, na dniach była jakaś aktualizacja do pobrania. Anulowałem ją, bo chciałem ją później pobrać, jak próbuje ją pobrać później to pliczki się patchują (tak wiem to normalne ) ale mniej więcej na 200-800 plikach które sprawdził, patcher się zatrzymuje ( czekałem czy się odetnie ). Po mniej więcej 5 min od zatrzymania wywala bluescreen :/ Przypomnę, że antywirus nie blokuje nic z lola tak samo jak zapora...

BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY JAK KTOŚ MI PODSUNIE JAKIŚ POMYSŁ ABY TO DZIAŁAŁO :)

Opublikowano

Panowie i panie jest problem :/ chodzi mi dokładnie o patcher, na dniach była jakaś aktualizacja do pobrania. Anulowałem ją, bo chciałem ją później pobrać, jak próbuje ją pobrać później to pliczki się patchują (tak wiem to normalne ) ale mniej więcej na 200-800 plikach które sprawdził, patcher się zatrzymuje ( czekałem czy się odetnie ). Po mniej więcej 5 min od zatrzymania wywala bluescreen :/ Przypomnę, że antywirus nie blokuje nic z lola tak samo jak zapora...

BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY JAK KTOŚ MI PODSUNIE JAKIŚ POMYSŁ ABY TO DZIAŁAŁO :)

Najlepiej będzie jak pobierzesz LoLa jeszcze raz. Z tego co piszesz to prawdopodobnie uszkodziły się pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...