Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BlackCraft

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BlackCraft!

Rodzaj serwera: Survival+Frakcje

Maszyna: Współdzielona

Maksymalna ilość graczy: 300

Adres do połączenia z serwerem: Wkrótce

Potworki: 3x więcej niż na poziomie trudnym

Zwierzątka: 2x więcej niż standardowo

Wersja: Prawdopodobnie 1.7.10

PvP: Oczywiście

Premium: Absolutnie!

Nether: Tak, na prośbę graczy mogę co jakiś czas resetować.

Strona WWW: Będzie podana na serwerze.

Pluginy

Nie ma żadnych autorskich pluginów. Istnieją gotowe, sprawdzone rozwiązania z których zamierzam skorzystać.

Oczywiście uprzedzam z góry, że chcę zapewnić jak największy poziom rozgrywki na serwerze, więc proszę nie oczekiwać tysiąca wtyczek niekoniecznie urozmaicających rozgrywkę. Na moje oko pluginów będzie 11-13 oczywiście postaram się aby wszystkie były przetłumaczone i w 100% będą porządnie skonfigurowane żeby zapewnić jak najwyższy poziom rozgrywki.

Informacje o serwerze

Tutaj możecie oczekiwać wysokiego współczynnika zaskoczenia jakkolwiek byto nie brzmiało. Pierwszą ważną informacją jest całkowity brak kont premium/vip. Jest to w 100% serwer Free to Play! :-) Surowce wylatują oczywiście z rud. OtherDrops jest dodatkiem psującym całe założenie Minecraft'a! Potworki! Lubisz wyzwanie? Uwielbiasz stawiać sobie wysoko poprzeczkę? W takim razie wiedz, że u nas występuję 3x większa liczba mobków! Wkurzasz się gdy gracze rzucają w ciebie najgorszymi obelgami na czacie? Nie... u nas tego nie zobaczysz. Denerwuję cię chaos panujący na spawnie? Mogę szczerze powiedzieć, że stawiam na prostotę i nie mam zamiaru budować spawn'u o rozmiarach większych niż 30x30 na takim terytorium zdołam umieścić wszystkie informację o serwerze i jeszcze więcej. :-) Pytanie zasadnicze kiedy spodziewać się startu? Na to akurat trudno mi udzielić odpowiedzi. Jak będzie tak będzie. :]

Pozdrawiam! I z wielką niecierpliwością czekam na pytania. ;)

Na dniach pojawią się zdjęcia prezentujące serwer!

Changelog

Opublikowano

Opis jest jak widac bardzo obszerny, ale prawda taka, ze ludzie chcieliby tez jakos wizualnie zobaczyc prezentacje serwera. Dodajcie troche screenow.

Dziękuje. ;) Tak screeny z pewnością umieszczę oto nie należy się martwić. Na razie serwer jest w fazie budowy fundamentów, aczkolwiek prace idą bardzo szybko.

Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat.

@Start serwera odbędzie się prawdopodobnie w przyszły piątek.

Opublikowano

Denerwuję cię chaos panujący na spawnie? Mogę szczerze powiedzieć, że stawiam na prostotę i nie mam zamiaru budować spawn'u o rozmiarach większych niż 30x30 na takim terytorium zdołam umieścić wszystkie informację

Dla takich ludzi warto żyć. xD

Co do rang vip podoba mi sie, ale 300 graczy i kazdy równy? opłaci ci sie to?

Surowce wylatują oczywiście z rud

Powodzenia z cheaterami juz im smaka na serwer zrobiles :D nie dosc ze za darmo to jeszcze niby admin bedzie sie patyczkowal aby 300 osob sprawdzac pod katem kopania tuneli i FD za darmo?

Niezła sciema i udany troll <3

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Co do rang vip podoba mi sie, ale 300 graczy i kazdy równy? opłaci ci sie to?

Powodzenia z cheaterami juz im smaka na serwer zrobiles :D nie dosc ze za darmo to jeszcze niby admin bedzie sie patyczkowal aby 300 osob sprawdzac pod katem kopania tuneli i FD za darmo?

1. Tak opłaci. Nie musisz się oto martwić.

2. O cheaterów się nie martw. Mam na nich sposób.  :ninja:

Opublikowano

Jesli tym cudownym lekiem na cheaterow bedzie orebufscator czy jak to sie nazywa to od razu widze małe zainteresowanie.

Non premce nie wmowisz ze nie ma cheatowac bo i tak bedzie, wszystkie zabezpieczenia da sie obejsc. Wgrasz ore to znajda xreya ktory pomija to zabezpieczenie lub wgraja txt packa przezroczystego. Premium ma juz to do tego ze jak cie zbanuja to juz nie wejdziesz i nie cheatujesz a np na wielka skale.

Jak serwer ma FD wystarczy ze kopiesz tunel 3x3 i nie maja prawa cie zbanowac chyba ze lecisz na diaxy jak na złamanie karku, niektore rudy trzeba omijac dla niepoznaki ;p.

Kiedys bawiły mnie zmodyfikowane klienty mc(popularny minigun z łuku zwłaszcza ulubiony hack  :P ) , teraz wieje nudą i nie rozumiem ludzi tego uzywajacych. chociaz nie powiem niektóre clienty potrafia bardzo pomagac w budowie np funkcja auto build.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...