-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
kurek098
kurek098
Witam.
Zaczne od specyfikacji
Zasilacz termaltake smart se 530w
Plyta glowna gigabyte ga-m52l-s3
4gb ram 2x po 2gb
Karta graficzna o tym za chwile.
Wiec zaczne od poczatku. Mialem powyzszy sprzet z karta graficzna saphhire hd 4890 vapor x, niestety po dosc dlugim czasie korzystania na ekranie zaczynaly pojawiac sie artefakty. Po przejrzeniu wzystkich forum problemem okazlo sie uszkodzenie karty. Sprawdzana na innym komputerze ten sam problem. Jako ze karte uda mi sie kupic w nasteonym tygodniu wlozylem stara nvidia 7600gs. Wczesniej zrobilem format. Artefakty zniknely ale po starcie systemu po jakis 2min zawiesza sie wszystko. Znow przelecialem wszystkie mozliwe fora i nic nie udalo mi sie zdzialac. Tak jak pisalem komputer byl czysty swierzo po formacie. Jakie sa wasze pomysly?
A teraz zeby nie zakladac nowego tematu. Jaka kupic karte graficzna podobna do tej mojej wczesniejszej. Mysle takze nad zmaiana olyty glownej. Ale zeby miala socket am2 na mojego athlona64o
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.