Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruszy GTA na tym starociu ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem. że jest spam tymi tematami. Wszystko spełniam Oprócz processora. I napiszcie mi na jakich odpale. (Dzisiaj dołożyłem ram i odpalam Saints Row 4 na wysokich tylko cienie na średnie i mam 30-50 fps spokojnie)
Mój sprzęt:
LeadTek GeForce 260 GTX 896mb (Ta marka karty jest fabrycznie podkręcona dzięki czemu dorównuje 280GTX)
Ram 6GB (System zabiera ledwo 1gb czysto po formacie)
Processor: Amd Athlom X2 Dual Core processor 5000+
Windows 8 Pro 64 bit
Wszystko speniam oprócz processora tak więc czy dam odpalić CHOCIAŻ minimalne na 30-40 fps chociaż tyle mi starczy.
Max Payne 3 odpaliłem na najwyższych oprócz anty alsing czy jakos tak oraz rozdzielczość 1200.
Tak więc czy mam szansę na Minimalne w 30-40 fps ?

Wymagania minimalne:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (na Viście zalecane GPU Nvidii jeżeli)
Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4GB
GPU: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Karta dźwiękowa: W 100% kompatybilna z DirectX 10
Dysk: 65GB

I zalecane:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
RAM: 8GB
GPU: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Karta dźwiękowa: W 100% kompatybilna z DirectX 10
Dysk: 65GB

Co do wymagań do jak wiadomo twórca TESTOWALI grę na takim sprzęcie więc kto wie może wymagania będą mniejsze ;p

Opublikowano

Karta będzie mieć problemy :D na moje nie pograsz sobie .

Nawet na minimalnych ? A karta czasem nie jest troszkę lepsza od 9800 gt ?

Ramu sporo. Jedynie procek moge miec słaby xD

Opublikowano

wymien na jakiegos phenoma II x4 965 lub cos podobnego i powinno ruszyc jesli te wymagania sa prawdziwe (trochu niskie)

Nie opłaca mi się.

Mam płyte K9N NEO V2 więc ten procek jest max do tej płyty..

Gdybym miał wymieniac płyte to wtedy przy okazji procek,ram i pewnie dysk.. albo nagrywarke. A to jest nie opłacalne tym bardziej że w Czerwcu nowy Komputer. Ale przecież ten phenom aż tak mocny nie może być xD Czy może..

Nawet tak jak piszecie że mi nie pójdzie to najwyżej kupię chociaż dla pudełka ^^ Najwyżej będzie te 20-30 fps przyzwyczaiłem się do tego. Nigdy w soim życiu nie miałem porządnego komputera. W Czerwcu będzie pierwszy normalny komputer ^^

Mam nadzieje że te 20-30 fps na Minimalnych będzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...