Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fizyka] Referat o gwiazdozbiorach.

Sanioleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę napisać referat na temat "Gwiazdozbiory". Proszę tylko o propozycje, co mogę tam dać, bo nie mam pojęcia. (Jestem zagrożenie z fizyki i ta ocena zaważy o dwójce na koniec semestru.)

Opublikowano

Jeżeli robisz prezentacje multimedialną:

Wejdź na wikipedie, poczytaj o tych gwiazdozbiorach. Nazwa gwiazdozbioru > Kilka informacji > Zdjęcie. ">" oznacza następną kartę. Powinno na luzie wyjść z 30 slajdów.

Jak piszesz i drukujesz w wordzie:

Zbierz informację z kilku stron, połącz w jedno i masz. Tylko aby wszystko miało sens i się nic nie powtarzało. Nie może też być za długie.

Opublikowano

Jeżeli robisz prezentacje multimedialną:

Wejdź na wikipedie, poczytaj o tych gwiazdozbiorach. Nazwa gwiazdozbioru > Kilka informacji > Zdjęcie. ">" oznacza następną kartę. Powinno na luzie wyjść z 30 slajdów.

Jak piszesz i drukujesz w wordzie:

Zbierz informację z kilku stron, połącz w jedno i masz. Tylko aby wszystko miało sens i się nic nie powtarzało. Nie może też być za długie.

Mam spis treści w wordzie i potrzebuję kolejnych punktów. Znaleźć informacje to już pestka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...