Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy aby faktycznie zabezpieczony jest całkowiicie przed atakami botów itp?

Opublikowano

Czy aby faktycznie zabezpieczony jest całkowiicie przed atakami botów itp?

O to nie ma co się martwić :)

Mamy napisany w naszym pluginie (autorskim) anty bot + plugin na pisanie na chacie i używanie komend po przepisaniu capatcha :)

Opublikowano

O to nie ma co się martwić :)

Mamy napisany w naszym pluginie (autorskim) anty bot + plugin na pisanie na chacie i używanie komend po przepisaniu capatcha :)

Tsa, captcha na necie, kod na te antyboty ("autorskie") jest u filipop'a. Jedynie co "nowego" to bazary. U was nie ma pay2win to dlaczego vip ma za darmo spawn a gracz ma płacić tak samo z enderchest oraz 1/2 itemów na gildie tańsze a także /sethome oraz home.

Opublikowano

Prezentacja robiona chyba na szybko...
Owszem serwer ciekawy i na pewno zawitam ale tego za wiele...

16 stycznia 2014 o godzinie 17:00! :)

No ale co poradzić :)?

aw

Opublikowano
Tsa, captcha na necie, kod na te antyboty ("autorskie") jest u filipop'a. Jedynie co "nowego" to bazary. U was nie ma pay2win to dlaczego vip ma za darmo spawn a gracz ma płacić tak samo z enderchest oraz 1/2 itemów na gildie tańsze a także /sethome oraz home.
AntyBot jest autorski :) Capatcha na chat rzeczywiście jest na b.org

Prezentacja robiona chyba na szybko...Owszem serwer ciekawy i na pewno zawitam ale tego za wiele... No ale co poradzić :)?
To już pomylić się nie można?
Opublikowano

AntyBot jest autorski :) Capatcha na chat rzeczywiście jest na b.org

To już pomylić się nie można?

//Post został usunięty

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Tu właśnie potwierdziłeś że jesteś oszustem, najpierw napisałeś " Posiadamy autorskie pluginy! Pisane przeze mnie" a teraz to @wyżej

Po prezentacij moge stwierdzić że zrobił ja 10-12 latek. Słyszałem że dłubiesz  w pluginach i coś tam ci wychodzi, ale powiem ci że nie bądz taki pewien że serwer jest idealnie zrobiony tak jak to napisałeś " cenimy sobie profesjonalność." 

Spotkamy się na starcie, zagraniczne ip odblokowane ?

Grozisz botami? ;) 

Opublikowano

Tu właśnie potwierdziłeś że jesteś oszustem, najpierw napisałeś " Posiadamy autorskie pluginy! Pisane przeze mnie" a teraz to @wyżej

Po prezentacij moge stwierdzić że zrobił ja 10-12 latek. Słyszałem że dłubiesz  w pluginach i coś tam ci wychodzi, ale powiem ci że nie bądz taki pewien że serwer jest idealnie zrobiony tak jak to napisałeś " cenimy sobie profesjonalność." 

Spotkamy się na starcie, zagraniczne ip odblokowane ?

Ehh... Może to i Ty byłeś, może nie... Były boty, ale mój ANTY-BOT spisał się w 100% :) Żaden bot nie wkroczył na mój serwer :D 

Opublikowano

Ehh... Może to i Ty byłeś, może nie... Były boty, ale mój ANTY-BOT spisał się w 100% :) Żaden bot nie wkroczył na mój serwer :D

Jeszcze cie nie odwiedziłem , wpadnę z 3 znajomymi 18 stycznia

Czy ja napisałem że wbije  botami

Też nie pisałem nigdzie gróźb

#edit

serwer odwiedziłem, sam dla obeznania

Gildie by dzikoysk ? widzę że nie doceniasz swojej pracy i kolejne twoje kłamstwo bo ty nie jesteś autorem pluginu funnyguilds

10 osób online GZ !

Takich serwerów nie ruszam, zgarnij +30 graczy do 18 to będzie satysfakcja dla mnie.

pluginy twoje ? sprawdziłem bo nawet nie potrafisz takich postaw zablokować (kilka pluginów z listy nie znam prawdopodobnie twoje)

Chcesz się tyrać na tyralni ? TS3: forgame.pl mój nick na ts3 Nigusek

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Jeszcze cie nie odwiedziłem , wpadnę z 3 znajomymi 18 stycznia

Czy ja napisałem że wbije botami

Też nie pisałem nigdzie gróźb

#edit

serwer odwiedziłem, sam dla obeznania

Gildie by dzikoysk ? widzę że nie doceniasz swojej pracy i kolejne twoje kłamstwo bo ty nie jesteś autorem pluginu funnyguilds

10 osób online GZ !

Takich serwerów nie ruszam, zgarnij +30 graczy do 18 to będzie satysfakcja dla mnie.

pluginy twoje ? sprawdziłem bo nawet nie potrafisz takich postaw zablokować (kilka pluginów z listy nie znam prawdopodobnie twoje)

Chcesz się tyrać na tyralni ? TS3: forgame.pl mój nick na ts3 Nigusek

Ehhh:

1. Nie robię serwera dla ilości graczy.

2. Gracz to nie jest dla mnie tylko liczba, tylko to człowiek.

3. Kiedy ja mówiłem, że jest mój plugin na gildie?

4. Po co mam blokować listę pluginów? o.O Każdy wie jakie są bez listy.

5. Mamy autorskie pluginy takie: KukuBazary, Easymine - odpowiada za 90% serwera. Ponad 2 tysiące linijek kodu. Ponad 20 klas. Ponad 10 eventów.

6. Nie mam po co wchodzić na Ts.

Opublikowano

Bardzo mnie zniechęciło to że potki sily sa off.. Chociaz silka 1 włącz

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Bardzo mnie zniechęciło to że potki sily sa off.. Chociaz silka 1 włącz

Będą włączone gdy napiszę plugin na /efekty.
Opublikowano

według mnie to ten serwer robił 12/13 latek 
Niby wszystko autorskie ale pewnie toolsy essentials mają zmienioną nazwe i wgl 

Opublikowano

według mnie to ten serwer robił 12/13 latek

Niby wszystko autorskie ale pewnie toolsy essentials mają zmienioną nazwe i wgl

Hahaha. Kto pisał że mamy autorskie toolsy? Essentials jest najlepsze w tej dziedzinie więc nie widzę sensu żeby pisać własne.

Mamy takie pluginy przeze mnie pisane: KukuCraftTraki, KukuTurboDrop, KukuBazary, (Kuku)EasyMine.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Administracja serwera działała na szkodę innych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...